Ευγενία Μανωλίδου: Το παράπονο για τα παιδιά και το reunion που ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα!

Ευγενία Μανωλίδου: Το παράπονο για τα παιδιά και το reunion που ετοιμάζει για τα Χριστούγεννα! | tlife.gr

Μπορεί το πρόγραμμά της να είναι ιδιαίτερα φορτωμένο, η Ευγενία Μανωλίδου όμως παραμένει full time μαμά και απολαμβάνει την  κάθε στιγμή με τα παιδιά της. Η ίδια άλλωστε, μετά από τέσσερα παιδιά, δεν θα μπορούσε να μην ενθουσιάζεται με καθετί που κάνουν τα αγγελούδια της. Ωστόσο, αν και αρχικά είχε συνηθίσει να είναι με όλη την οικογένεια της, τα τελευταία χρόνια τα δυο μεγαλύτερα παιδιά της (από το γάμο της με τον Θοδωρή Μανωλίδη), ο Αλέξανδρος και η Θεοδώρα έχουν «ανοίξει τα φτερά» τους και λείπουν από το σπίτι λόγω σπουδών. Ο Αλέξανδρος σπουδάζει σκηνοθεσία στην Αμερική, ενώ και η Θεοδώρα έχει φύγει για σπουδές στο εξωτερικό.

Η Ευγενία Μανωλίδου που είχε συνηθίσει να είναι συνεχώς με τα παιδιά της, έχει νιώσει έντονη την απουσία τους, παρόλο που τα δυο μικρότερα αγγελούδια της, ο Περσέας και ο Αλκαίος είναι πάντα κοντά της., όπως ακριβώς και ο σύζυγός της Άδωνις Γεωργιάδης.

Ωστόσο, με αφορμή τις φετινές γιορτές, η γνωστή παρουσιάστρια και μαέστρος ετοιμάζει ένα μεγάλο γιορτινό reunion και είναι ενθουσιασμένη.

«Στολίσαμε και εφέτος, ανάμεσα στα πολλά πολλά άλλα, ιδιαίτερα Χριστούγεννα, με τα 4 παιδιά μετά από τρία χρόνια που ανοίξαν τα φτεράκια τους και μου έφυγαν, από την επόμενη εβδομάδα ξανά όλοι μαζί, έστω και για λίγες ημέρες!

Την οικογένειά σας και τα μάτια σας, αγαπημένοι μου, σας εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είστε πάντα όλοι ενωμένοι!

Καλές γιορτές!»

READ more