Ευγενία Μανωλίδου: Το τρυφερό μήνυμα για τον κούκλο γιο της Αλέξανδρο!

Ευγενία Μανωλίδου: Το τρυφερό μήνυμα για τον κούκλο γιο της Αλέξανδρο! | tlife.gr

Τα παιδιά της είναι η μεγάλη της αδυναμία και παρά το φορτωμένο της πρόγραμμα πάντα αφιερώνει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί σε αυτά. Ο λόγος για την Ευγενία Μανωλίδου που έχει γίνει τέσσερις φορές μητέρα και απολαμβάνει αυτόν το ρόλο όσο τίποτα άλλο.

Η Ευγενία Μανωλίδου  έχει αποκτήσει δυο παιδιά, τον Αλέξανδρο και την Θεοδώρα από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο Θόδωρο Μανωλίδη και δυο μικρά αγόρια –τον Αλκαίο και τον Περσέα- με τον Άδωνι Γεωργιάδη. Και φυσικά φροντίζει να περνά καθημερινά ποιοτικό χρόνο και με τα τέσσερα αγγελούδια της.

Με αφορμή μάλιστα, τα γενέθλια του μεγάλου της γιου,  που έγινε 23 χρόνο και  είναι ένας κούκλος, η Ευγενία Μανωλίδου έστειλε μέσα από τα social media το δικό της μήνυμα αγάπης.

«Όταν έκανε καμιά σκανταλιά μικρός, του έλεγα με αυστηρό – μαμαδίστικο (ξέρετε εσείς) ύφος «Βρε, έτσι σε μεγάλωσα;» Και μου απαντούσε με το ίδιο παιχνιδιάρικο χαμόγελο «Μαμά… έτσι σε μεγάλωσα;» Από πολύ μικρός είχε καταλάβει ότι μεγαλώναμε μαζί.  Εγώ εκείνον κι εκείνος εμένα… Να σε χαίρομαι μωρό μου, να βλέπω όλα σου τα όνειρα να πραγματοποιούνται και να φτάσεις ψηλά, ψηλά, πολύ πολύ ψηλά, όσο σου αξίζει! «, έγραψε χαρακτηριστικά.

READ more