Ευγενία Νιάρχου: Από το St Moritz στη… Βραζιλία! [pics]

Με πολλά ταξίδια και μια βαλίτσα στο χέρι ξεκίνησε το 2020 για την Ευγενία Νιάρχου. Η εγγονή του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου, που γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει στο Λονδίνο αγαπά πολύ τα ταξίδια και αυτές τις μέρες έχει επισκεφτεί μέρη μαγικά.

Η γνωστή κοσμοπολίτισσα που “τρέχει” το διάσημο brand κοσμημάτων Venyx ταξιδεύει συχνά και βρίσκει πάντα έμπνευση για τα κοσμήματά της στα πιο ξεχωριστά μέρη. Έτσι, τις φετινές γιορτές μπορεί να τις πέρασε στο απόλυτο θέρετρο του χειμώνα για τους rich and famous το St Moritz, όπου συναντήθηκε με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα και διασκέδασε Non stop.

Επόμενος σταθμός της… η Βραζιλία. Η Ευγενία Νιάρχου απολαμβάνει ήδη τον καλό καιρό και τις βουτιές στο Πόρτο Σεγκούρο, τον κρυμμένο παράδεισο της Βραζιλίας. Η ίδια, μάλιστα, ανέβασε και μερικές φωτογραφίες στα social media δίνοντας μας μια «γεύση» από το πώς τα περνά στο νέο ταξίδι εξερεύνησης που έκανε… Η αγαπημένη σχεδιάστρια μάλιστα αποκάλυψε πως πέρσι τέτοια εποχή επισκέφτηκε την Ανταρτική, αλλά φέτος επέλεξε έναν πιο ζεστό προορισμό!

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Read More

And More