Ευγενία Νιάρχου: Αυτό είναι το αντίδοτό της στη «μελαγχολία» της καραντίνας! [pics]

Μπορεί ως τώρα να ήταν με μια βαλίτσα στο χέρι και να ταξίδευε συνέχεια σε όλον τον κόσμο, η Ευγενία Νιάρχου όμως αυτές τις μέρες μένει σπίτι, όπως και όλος ο κόσμος και προσπαθεί να κρατά την αισιοδοξία  ακόμη και στην εποχή του κορονοϊού.

Η γνωστή κληρονόμος και σχεδιάστρια κοσμημάτων που έχει τη βάση της στο Λονδίνο ακολουθεί πιστά τις οδηγίες των ειδικών και αυτός είναι ο λόγος που έχει σταματήσει τα ταξίδια. Κάτι που της λείπει πολύ… Ωστόσο, στην «μελαγχολία» και την «κατάθλιψη» της καραντίνας η Ευγενία Νιάρχου απαντά με αισιοδοξία και σκέφτεται τις όμορφες στιγμές από τα ταξίδια της και τη διαμονή της στο αγαπημένο Μονακό, όπου βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειάς της.

Με δυο φωτογραφίες από παλαιότερο ταξίδι της στο Μονακό, φορώντας ένα εντυπωσιακό ροζ cocktail dress, η Ευγενία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θέλοντας να νοιώσω ροζ και να μην μελαγχολήσω».

Ενώ, ακολούθησε και ένα instagram story της, όπου μας δείχνει πως για εκείνη παράδοση, ακόμη και στην καραντίνα είναι η κρέπες συνοδευόμενες με ένα ποτήρι καλό κρασί.

Η φωτογραφία από τα βράδια της καραντίνας…

Read More

And More