Ευγενία Νιάρχου: Για σκι στο St Moritz λίγο πριν το γάμο του αδελφού της Σταύρου Νιάρχου! [pics,vids]

Στο απόλυτο θέρετρο των rich and famous στο Saint Moritz θα γίνει ο γάμος και το γαμήλιο πάρτυ του Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα και ήδη έχουν ξεκινήσει οι ετοιμασίες. Το ζευγάρι βρίσκεται στο ελβετικό θέρετρο από τη Δευτέρα για να κανονίσει όλες τις λεπτομέρειες του γάμου που θα κοστίσει κοντά ατ 5 εκατομμύρια λίρες, όπως αποκαλύπτουν τα διεθνή ΜΜΕ.

Εκτός από το ζευγάρι, όμως, και τους εκλεκτούς καλεσμένους που θα φθάσουν στο Saint Moritz μέσα στο Σαββατοκύριακο, στο θέρετρο βρίσκεται ήδη και η αδελφή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία Νιάρχου. Η κοσμοπολίτισσα χρυσή κληρονόμος, μετά το ταξίδι της στη Βραζιλία επέστρεψε στο St Moritz και διασκεδάζει με τους φίλους της, περιμένοντας την μεγάλη μέρα για τον αδελφό της.

Μέχρι το γάμο, όμως, η Ευγενία Νιάρχου μαζί με την κολλητή της Bianca Brandolini και τον καλό της φίλο Ευάγγελο Μπούση βρίσκονται σε ένα από τα μεγάλα χιονοδρομικά κέντρα, μας δείχνουν τις επιδόσεις τους στο σκι και φυσικά το απολαμβάνουν.

Όλοι μαζί, μάλιστα, απόλαυσαν και ένα λαχταριστό γεύμα με φόντο τις χιονισμένες πλαγιές, ενώ έκαναν και ένα φιλικό reunion ανεβάζοντας φωτογραφίες και Video στα social media.

Η πάντα κομψή μάλιστα Ευγενία Νιάρχου δημοσίευσε και μια φωτογραφία της από τα χιόνια, όπου ποζάρει με μια εντυπωσιακή γούνα, ξεκαθαρίζοντας πως είναι συνθετική και στέλνοντας το δικό της μήνυμα για την προστασία των ζώων!

Και οι περιπέτειες συνεχίζονται!

Read More

And More