Ευγενία Νιάρχου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στο σκάφος! Οι ευχές που δέχτηκε

Στη Μύκονο βρέθηκε πριν λίγες μέρες η Ευγενία Νιάρχου με αφορμή τη νέα συνεργασία με γνωστό οίκο υποδημάτων και τώρα συνεχίζει τις διακοπές με το σκάφος της. Η κοσμοπολίτισσα εγγονή του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου είχε χθες τα γενέθλιά της και γιόρτασε με φίλους και αγαπημένα της πρόσωπα… εν πλώ!

Με μια φωτογραφία της με φόντο το απέραντο γαλάζιο, η Ευγενία Νιάρχου αποχαιρέτησε τον περασμένο χρόνο και υποδέχτηκε με χαρά τα 33α γενέθλιά της. «Ένα αποχαιρετιστήριο φιλί για αντίο στον περασμένο χρόνο! Κοιτώ μόνο μπροστά για νέες περιπέτειες. Χαρούμενα γενέθλια σε εμένα», έγραψε η Ευγενία Νιάρχου στο Instagram.

Η γνωστή κληρονόμος γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη στις 15 Ιουλίου του 1986, μεγάλωσε στο Παρίσι και τώρα πια είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου. Η  Ευγενία Νιάρχου είναι η κόρη του billionaire Φίλιππου Νιάρχου, που κρατά σταθερά μια θέση στη λίστα του Forbes με περιουσία ύψους 2,5 δις δολαρίων. Ωστόσο, η Ευγενία Νιάρχου τρέχει τη δική της εταιρεία κοσμημάτων Venyx και είναι αναμφίβολα μια από τις πιο περιζήτητες εργένισσες!

Τα γενέθλιά της, μάλιστα, τα γιόρτασε με αγαπημένα πρόσωπα, ενώ οι ευχές στα social media δεν είχαν τέλος!

Μερικέςπό τις ευχές που δέχτηκε!

Read More

And More