Ευγενία Νιάρχου: Η ζωή στο Λονδίνο και η συνεργασία με τον οίκο δημοπρασιών Christie’s!

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και τώρα πια είναι μόνιμος κάτοικος Λονδίνου. Ο λόγος για την Ευγενία Νιάρχου, την κόρη του billionaire Φίλιππου Νιάρχου, που κρατά σταθερά μια θέση στη λίστα του Forbes με περιουσία ύψους 2,5 δις δολαρίων, που πραγματοποίησε μια ακόμη εντυπωσιακή συνεργασία.

Με την εταιρεία κοσμημάτων Venyx (εμπνευσμένη από τον πλανήτη Venus – Αφροδίτη και τον ημιπολύτιμο όνυχα –onyx) η χρυσή κληρονόμος συνεργάστηκε με τον διάσημο οίκο δημοπρασιών Christie’s στο Λονδίνο, παρουσιάζοντας αυτές τις μέρες το project “Luxury Private Sales Venyx by Eugene Niarchos”.  Η Ευγενία Νιάρχου, μάλιστα, βρέθηκε στο χώρο του οίκου Christie’s έχοντας στο πλευρό της τους συνεργάτες της, ανάμεσα στους οποίους ήταν και η σχεδιάστρια Μαίρη Κατράντζου και ανέβασε και φωτογραφίες στα social media.

 

Όσο για την καθημερινότητά της στο Λονδίνο; Σύμφωνα με δημοσίευμα του Down Town, η μέρα της ξεκινά νωρίς το πρωί, με ένα ποτήρι με νερό και lime και μια σταγόνα ροδόνερο. Στο γραφείο της πηγαίνει γύρω στις 11, όπου σχεδιάζει τα αγαπημένα της κοσμήματα και φυσικά καταστρώνει τα business plans της. Όσο για τα βράδια της;, πολλά περιλαμβάνουν κοσμικά καλέσματα και εμφανίσεις σε αγαπημένα στέκια των rich and famous.

 

 

Read More

And More