Ευγενία Νιάρχου: Μαγικές διακοπές με χιόνια και πυροτεχνήματα στο St Moritz! [pics]

Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη, μεγάλωσε στο Παρίσι και ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Ο λόγος για την κοσμοπολίτισσα εγγονή του Σταύρου Νιάρχου, Ευγενία Νιάρχου που λατρεύει την Ελλάδα, αγαπά τα ταξίδια και φυσικά δεν αποχωρίζεται τον αγαπημένο θερινό προορισμό των rich and famous για τις γιορτές. Έτσι και φέτος, η Ευγενία Νιάρχου βρέθηκε στο μαγικό St Moritz και απολαμβάνει λίγες στιγμές ηρεμίας και χαλάρωσης με σκι και βόλτες στα χιόνια.

Η όμορφη Ευγενία βρέθηκε στον top προορισμό των πλουσίων από την περασμένη Δευτέρα και ανέβασε στο Instagram της, τις πρώτες φωτογραφίες από τις χιονισμένες βουνοκορφές. Η ίδια μάλιστα πόζαρε ανήμερα των Χριστουγέννων μπροστά στο στολισμένο δέντρο στο σαλέ της και εντυπωσίασε.

Όσο για τις μέρες μετά τα Χριστούγεννα; Ήταν γεμάτες parties, πυροτεχνήματα, αλλά και σκι στα τέλεια εξοπλισμένα χιονοδρομικά κέντρα της Ελβετίας.

Ο συγκεκριμένος χειμερινός προορισμός, άλλωστε, είναι ο αγαπημένος της χρυσής κληρονόμου, αλλά και πολλών διάσημων φίλων της, τους οποίους συναντά κάθε χρόνο στο εντυπωσιακό σαλέ της.

 

Και οι διακοπές δεν έχουν τέλος…

Read More

And More