Ευγενία Νιάρχου: Οι γλυκές ευχές στην καλλονή φίλη της Bianca Brandolini!

Αυτή η φιλία κρατά χρόνια και τα δυο κορίτσια δεν σταματούν να μοιράζονται φωτογραφίες και αγαπημένα στιγμιότυπα από κοινές διακοπές και ταξίδια τους στα social media. Ο λόγος για τη χρυσή κληρονόμο Ευγενία Νιάρχου και την κολλητή της φίλη Bianca Brandolini.

Η Ιταλίδα καλλονή Bianca Brandolini είχε πριν λίγες μέρες γενέθλια, έγινε 33 χρόνων και η καλή της φίλη Ευγενία Νιάρχου της ευχήθηκε με τον πιο γλυκό τρόπο ανεβάζοντας στο Instagram της μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες. «Τόσες πολλές στιγμές, τόσο αστεία στιγμιότυπα, τόσες απρόβλεπτες καταστάσεις, τόσα τρελά γέλια και τόσα ακόμη που έρχονται με το κορίτσι που έχει γενέθλια!», έγραψε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Σε αγαπώ ως τον πλησιέστερο γαλαξία και πίσω».

Η Biance Brandolini που θεωρείται πηγή έμπνευσης για πολλούς σχεδιαστές, όπως οι Valentino και Giambattista Valli και συγκαταλέγεται μέσα στις πιο σημαντικές μούσες της μόδας στον κόσμο, έχει βρεθεί στις λίστες με τις πιο καλοντυμένες στη Vogue και στο Vanity Fair. Παράλληλα, όσο ζούσε στο Ρίο ντε Τζανέιρο, συνεργάστηκε με τη βραζιλιάνικη μάρκα Osklen και τον σχεδιαστή υποδημάτων Sergio Rossi, ενώ εμφανίστηκε ως ηθοποιός σε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες μικρού μήκους.

Η γνωριμία και η φιλία της με την Ευγενία Νιάρχου ήταν καρμική και από τότε τα κορίτσια έχουν δημιουργήσει μια πολύ δυνατή φιλία που αντέχει στο χρόνο…

Read More

And More