Ευγενία Νιάρχου: Οι τρυφερές ευχές για την αδελφή της Ηλέκτρα!

Η οικογένειά της είναι η αδυναμία της και η Ευγενία Νιάρχου δεν σταματά να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους αγαπημένα στιγμιότυπα με τα αδέλφια της. Η χρυσή κληρονόμος που είναι μια σωστή κοσμοπολίτισσα μπορεί να ταξιδεύει συχνά, ωστόσο, έχει πολύ καλές σχέσεις με τα τρία αδέλφια της (την Ηλέκτρα, τον Σταύρο και τον Θεοδωράκη) και δεν σταματά να μιλά πάντα με λόγια αγάπης για την οικογένειά της.

Με αφορμή τα γενέθλια της αδελφής της Ηλέκτρας που έγινε την Κυριακή έγινε 25χρόνων, η Ευγενία Νιάρχου ανέβασε στο Instagram story της φωτογραφίες της και έστειλε τις πιο τρυφερές ευχές της στην Ηλέκτρα.

Τα καρέ που επέλεξε να δημοσιεύσει είναι από τη δεξίωση του γάμου του Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα, που έγινε πριν λίγο καιρό στο St Moritz και οι δυο αδελφές έδειχναν να είναι στα καλύτερά τους.

Η 33χρονη Ευγενία Νιάρχου είναι κόρη του Φίλιππου και της Βικτόριας Νιάρχου και εγγονή του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου. Και έχει τρία αδέλφια τον 35χρονο και φρεσκοπαντρεμένο Σταύρο Νιάρχο, τον 29χρονο Θεοδωράκη Νιάρχο και την 25χρονη Ηλέκτρα.

Read More

And More