Ευγενία Νιάρχου: Στο ανατρεπτικό fashion show του M Missoni στο Λος Άντζελες! [pics,vids]

Από το St Moritz όπου έγινε ο γάμος του αδελφού της Σταύρου Νιάρχου με την Ντάσα Ζούκοβα στο Λος Άντζελες η Ευγενία Νιάρχου. Η κοσμοπολίτισσα εγγονή του αείμνηστου Σταύρου Νιάρχου βρέθηκε στην Αμερική και έδωσε το «παρών» σε ένα από τα πιο πρωτότυπα και εντυπωσιακά fashion show της χρονιάς.

Ο λόγος για το fashion show του μεγάλο brand Μ. Missoni που πραγματοποιήθηκε στο παρκινγκ του Pink’s Hot Dogs στην πόλη των Αγγέλων στην Αμερική την περασμένη Τρίτη. Τα μοντέλα και οι διάσημοι καλεσμένοι επιβιβάστηκαν σε ένα πολύχρωμο διώροφο τουριστικό λεωφορείο, το οποίο στάθμευσε στο πάρκινγκ του Pink’s Hot Dogs, όπου και παρουσιάστηκε η τελευταία συλλογή ρούχων του διάσημου οίκου μόδας.

Ακολούθησε ξέφρενο party και δεκάδες φωτογραφίες και video στα social media, με τους καλεσμένους να απολαμβάνουν το fashion event τρώγοντας hot dogs και τηγανιτές πατάτες σερβιρισμένες σε ειδικά boxes, από καντίνες που είχαν το χαρακτηριστικό zik zak pattern της εταιρείας Missoni.

Φυσικά το «παρών» στην εκδήλωση έδωσε η Ευγενία Νιάρχου που ευχαρίστησε την creative director Margherita Maccapani Missoni για το απίστευτο fashion event που οργάνωσε.

Read More

And More