Ευγενία Σαμαρά: Αυτή είναι η νέα της αγαπημένη συνήθεια!

Ο «έρωτας μετά» έριξε αυλαία και η Ευγενία Σαμαρά που υποδύθηκε την δραστήρια «Νόρα» στη σειρά του Alpha ετοιμάζεται για νέες περιπέτειες. Η γνωστή ηθοποιός μετά το τέλος των τηλεοπτικών υποχρεώσεών της, ξεκίνησε ένα ολοκαίνουργιο χόμπι και αποκάλυψε μέσα από ένα post στο Instagram, τη νέα αγαπημένη της συνήθεια.

Η οποία δεν είναι άλλη από την… κεραμική! «Κεραμική, η καινούργια μου αγαπημένη. Δες τη ζωή αλλιώς, γίνε χομπίστας. Θα περάσεις καλύτερα. Ή και όχι. Αλλά τι έχεις να χάσεις;», έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Ευγενία Σαμαρά και ανέβασε μια φωτογραφία με τα νέα της κατορθώματα.

Η αγαπημένη ηθοποιός που είναι ζευγάρι με τον Γιώργο Ποιμενίδη είναι στα καλύτερά της και μετά το lockdown έχει επιστρέψει στην καθημερινότητα και την αγαπημένη της ρουτίνα. Εκτός από το να δει όμως τους φίλους της (και να κάνει μικρές αποδράσεις), να γυρίσει στα τηλεοπτικά πλατό και φυσικά να ετοιμαστεί για την επόμενη θεατρική και τηλεοπτική σεζόν, η όμορφη Ευγενία Σαμαρά αποφάσισε να γίνει χομπίστας και να καταπιαστεί με μια νέα αγαπημένη δραστηριότητα!

Read More

And More