Ευγενία Σαμαρά: Έχει φτιάξει το πιο όμορφο μπαλκόνι! Δες την εντυπωσιακή φωτογραφία

Η Ευγενία Σαμαρά μετά το κλείσιμο των θεάτρων λόγω του κορονοϊού, εξακολουθεί να κάνει ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές της δραστηριότητες στο θέατρο, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για την τηλεόραση, αφού καθημερινά βρίσκεται στα τελευταία γυρίσματα για την επιτυχημένη σειρά του Alpha “Έρωτας Μετά”.

Η γνωστή ηθοποιός εν μέσω καραντίνας ασχολήθηκε πολύ με το σπίτι της κάνοντας ένα σωρό πράγματα, που γενικότερα αμελούσε λόγω του περιορισμένου χρόνου της. Ένα από τα αγαπημένα σημεία του σπιτιού της και εκείνο που χαλαρώνει και ξεκουράζεται μαζί με τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη, είναι το μπαλκόνι.

Η Ευγενία Σαμαρά έχει ασχοληθεί πολύ με την ανανέωσή του και σίγουρα έχει δημιουργήσει ένα χώρο ιδανικό για να περνάς τα καλοκαιρινά βράδια και όχι μόνο. Με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram η ίδια μοιράστηκε μια φωτογραφία με το ανακαινισμένο μπαλκόνι της σχολιάζοντας: “Εγώ πλέον ζω στο μπαλκόνι. Τρώω, κοιμάμαι, παρακολουθώ τους γείτονες. Απλά πράγματα καθημερινά”. Τα φυτά, τα παστέλ χρώματα και η υπέροχη θέα κάνουν το μπαλκόνι της Ευγενίας Σαμαρά να ξεχωρίζει.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ευγενία Σαμαρά έχει δημιουργήσει έναν πολύ όμορφο χώρο.

Read More

And More