Ευγενία Σαμαρά για Γιάννη Ποιμενίδη: «Δεν είναι και τόσο ήρεμος άνθρωπος»

Η Ευγενία Σαμαρά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot. όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική της ζωή και την σχέση της με τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Η ηθοποιός παραδέχτηκε ανοιχτά πως η ευγένεια του συντρόφου της ήταν εκείνη που την κέρδισε από την πρώτη στιγμή: «Δεν είναι τόσο ήρεμος άνθρωπος, όπως φαίνεται. Ο Γιάννης έχει κάτι μαγικό, έχει μια φυσική ευγένεια που δεν την έχω συναντήσει σε κανέναν άνθρωπο, χωρίς αυτό να είναι από σκέψη. Είναι έμφυτα, τρομερά ευγενικός, σέβεται πάρα πολύ, είναι πολύ σωστός και έχει όλο αυτό», είπε η Ευγενία Σαμαρά.

Και στη συνέχεια πρόσθεσε για τις διαφορές τους: «Από τότε που αποκτήσαμε το σκυλί μας είδα έναν άλλον Γιάννη. Ο Γιάννης μέσα σε όλα αυτά είναι και ένας άνθρωπος που δεν αγχώνεται σε σημείο που εγώ είμαι ένας βαθιά αγχωτικός άνθρωπος, αυτός μπορεί να μου τινάξει  τα πέταλα», αποκάλυψε καλεσμένη στην εκπομπή DOT.

Να αναφέρουμε πως τα γυρίσματα της εκπομπής πραγματοποιήθηκαν πριν μερικά 24ωρα, αφού τις τελευταίες ώρες η Ευγενία Σαμαρά θρηνεί για τον θάνατο του πατέρα της – Δες εδώ περισσότερα για την απώλεια που την συγκλόνισε.

Read More

And More