Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Είναι αχώριστοι! [pics]

Είναι ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και όχι άδικα! Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη, οι οποίοι είναι μαζί και στη ζωή και στην δουλειά και, μάλιστα, πολύ ευτυχισμένοι. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί από την μέρα που γνωρίστηκαν στα τηλεοπτικά πλατό ξεκίνησαν μία πολύ όμορφη φιλία, η οποία λίγο αργότερα εξελίχθηκε σε έναν δυνατό έρωτα.

Η Ευγενία και ο Γιάννης δεν κρύβουν ότι είναι full in love και δεν σταματούν να κάνουν κοινές εξόδους είτε στο θέατρο, είτε σε νυχτερινά κέντρα! Το βράδυ της Δευτέρας, μάλιστα, βρέθηκαν στην πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “Ουρανία” στο Θέατρο 114, με πρωταγωνίστρια την Δανάη Μπάρκα, σε έναν συγκλονιστικό μονόλογο που τους καθήλωσε.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

 

Λίγα λόγια για το έργο

Η Ουρανία είναι φίλη σου, αλλά μάλλον δεν το ξέρεις. Υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ν’ ανήκεις στους 240 φίλους της στο facebook. Στην πραγματική ζωή είναι κάπως δύσκολο να τη συναντήσεις μιας κι η Ουρανία δε βγαίνει απ’ το σπίτι, παρά μόνο για ένα πολύ συγκεκριμένο λόγο…

Η Ουρανία είναι ερωτευμένη. Πολύ. Και φοβάται περισσότερο. Η Ουρανία χαίρεται, θυμώνει, γελάει και κλαίει. Η Ουρανία έχει σκοτεινά μυστικά. Έχει κι ένα μεγάλο Όνειρο, αλλά αυτό θα σου το εκμυστηρευτεί μόνο αν σε εμπιστευτεί πραγματικά.

Η Ουρανία είναι ένας αμφίθυμος μονόλογος πάνω στο όνειρο και τη ματαίωση του, πάνω στον απόλυτο έρωτα και την ολοκληρωτική μοναξιά. Μα πάνω απ’ όλα είναι η πορεία ενός νέου ανθρώπου σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί.

Read More

And More