Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Είναι full in love![pics]

Είναι full in love και δεν το κρύβουν πια. Ο λόγος για την Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη, που γνωρίστηκαν καρμικά στο τηλεοπτικό πλατό, έγιναν φίλοι και λίγο αργότερα ερωτεύτηκαν. Το γνωστό ζευγάρι που πρωταγωνιστεί φέτος στη σειρά του Ant1 “Παρθένα Ζωή” ζει πια το δικό του love story και είναι στα καλύτερά του.

Η νεαρή ηθοποιός που γνωρίσαμε μέσα από τους Ράδιο Αρβύλα και μετ’ έπειτα από τη συμμετοχή της σε γνωστές τηλεοπτικές παραγωγές και ο αγαπημένος της βρέθηκαν πριν λίγες μέρες στο Estate, σε μια από τις τελευταίες εμφανίσεις του Σάκη Ρουβά στη μεγάλη μουσική σκηνή και διασκέδασαν ως τις πρώτες πρωινές ώρες. Οι δυο τους μάλιστα, ήταν αχώριστοι και φάνηκαν να διασκεδάζουν πολύ.

Πώς γνωρίστηκαν:

Η τρυφερή ιστορία αγάπης τους ξεκίνησε πριν λίγα χρόνια με τους δυο ηθοποιούς να γνωρίζονται στα γυρίσματα της σειράς “Εκδρομή” του Ant1. Αρχικά ήταν φίλοι και σιγά σιγά εξελίχθηκε ανάμεσά τους κάτι πιο βαθύ. Η Ευγενία και ο Γιάννης γίνονται ζευγάρι και για μεγάλο χρονικό διάστημα ζουν μαζί στην Κύπρο, όπου η Ευγενία πρωταγωνιστούσε στη σειρά “9 μήνες” και ο καλός της στα “Δίδυμα Φεγγάρια”. Τότε οι παπαράτσι τους “τσάκωσαν” για πρώτη φορά μαζί σε γνωστό club στη Λευκωσία και από τότε είναι αχώριστοι.

Οι δυο τους μοιράζονται πολλά κοινά ενδιαφέροντα, την αγάπη για το θέατρο και την τηλεόραση και στηρίζουν πάντα ο ένας τον άλλον. Και φέτος ο χρόνος τους βρίσκει στην Αθήνα, όπου και οι δυο πρωταγωνιστούν στη σειρά “Παρθένα Ζωή” και απολαμβάνουν την κάθε στιγμή στα γυρίσματα.

 

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More