Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Πιο διαχυτικοί από ποτέ σε βραδινή τους έξοδο! [pics]

Πέντε χρόνια κοινής πορείας μετρούν η Ευγενία Σαμαρά και Γιάννης Ποιμενίδης. Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2014 στα γυρίσματα της σειράς του Ant1 «Η εκδρομή» και δεν άργησαν να έρθουν κοντά. Από τότε είναι αχώριστοι και full in love. Η σχέση τους πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Και οι δύο ηθοποιοί είναι χαμηλών τόνων, γι’ αυτό και προστατεύουν την προσωπική τους ζωή με τις δημόσιες εμφανίσεις τους να είναι σπάνιες και πολύ επιλεκτικές.

Η Ευγενία και ο Γιάννης αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της showbiz, ενώ σε κάθε τους κοινή δημόσια εμφάνιση δείχνουν το ίδιο ερωτευμένοι με τον πρώτο καιρό της γνωριμίας τους. Πρόσφατα, οι δυο τους πραγματοποίησαν μια βραδινή έξοδο μετά από καιρό, επιλέγοντας να διασκεδάσουν με τα τραγούδια του Σωκράτη Μάλαμα στην “Ακτή Πειραιώς” . Χαλαροί και ευδιάθετοι απόλαυσαν τον καλλιτέχνη επί σκηνής, ενώ ήταν πιο διαχυτικοί από ποτέ.

Αδιαφορώντας για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φλας των παπαράτσι, το ζευγάρι αντάλλασσε παθιασμένα φιλιά και αγκαλιές, αποδεικνύοντας πώς η φλόγα του έρωτά τους όχι μόνο δεν έχει σιγάσει, αλλά έχει δυναμώσει πολύ. Δεν είναι, άλλωστε, τυχαίο που όσοι τους γνωρίζουν καλά θεωρούν ότι άμεσα θα κάνουν το επόμενο βήμα.

Δες τις φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More