Ευγενία Σαμαρά – Γιάννης Ποιμενίδης: Τι δήλωναν για τη σχέση τους και το ενδεχόμενο οικογένειας πριν από τις φήμες χωρισμού

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης αποτελούν ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz. Ή μάλλον αποτελούσαν καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί έντονα η φημολογία πως το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους.

Το δημοσίευμα περί χωρισμού κυκλοφόρησε αρχικά στην εφημερίδα On Time, ενώ η Φωτεινή Πετρογιάννη ανέφερε μέσα από το «Πρωινό» πως προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το ζευγάρι που δεν επιθυμεί να επιβεβαιώσει αλλά ούτε να διαψεύσει κάτι τέτοιο.

Το περιβάλλον τους ωστόσο, επιβεβαιώνει πως το γυαλί ανάμεσά τους έχει ραγίσει χωρίς ωστόσο να αποκλείεται το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης, ενώ και οι δυο εξακολουθούν να διατηρούν στα social media τις κοινές τους φωτογραφίες.

Στην τελευταία της συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στη Μία», η Ευγενία Σαμαρά είχε εξομολογηθεί: «Έχω πάρα πολλές ευάλωτες στιγμές, στιγμές ανασφάλειας. Πλέον το αγκαλιάζω πιο εύκολα απ’ ό,τι παλιά. Δεν μπορούσα να το δεχθώ πολύ. Τώρα είμαι στη φάση που λέω ότι οκ, περνάω μία περίοδο που δεν είμαι καλά, που δεν αισθάνομαι δυνατή, που αισθάνομαι άσχημη, ατάλαντη, όλα. Θα ξυπνήσω μία άλλη μέρα και θα ‘ναι πολύ καλύτερα, δεν πειράζει».

Οι τρυφερές δηλώσεις που είχαν κάνει κατά καιρούς και το ενδεχόμενο οικογένειας και γάμου

 

Όλα αυτά τα εννέα χρόνια της σχέσης τους, τόσο η Ευγενία Σαμαρά όσο και ο Γιάννης Ποιμενίδης δεν δίσταζαν να μιλούν για τη σχέση τους σε συνεντεύξεις τους. Μάλιστα, οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί πολλές φορές εξέφραζαν την επιθυμία τους να παντρευτούν και να αποκτήσουν οικογένεια.

«Ο Γιάννης παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή μου. Μετά από τόσα χρόνια είναι οικογένειά μου. Γνωριστήκαμε στην “Εκδρομή” κάναμε παρέα, ήμασταν φίλοι. Προφανώς δεν ήμασταν κολλητοί. Είχαμε πολύ ωραία επαφή σαν μυαλά, στην επικοινωνία. Είναι πολύ πιο ουσιαστικό για μένα το ότι τον γνώριζα πριν να είμαστε μαζί και τον θαύμαζα. Στο δικό μου μυαλό υπάρχει πολύ το κομμάτι της επικοινωνίας. Είναι ο άνθρωπος που μπορώ να πω τα πάντα…

Δεν υπάρχει συνταγή επιτυχίας. Αν ένα πράγμα θεωρώ σημαντικό στις σχέσεις είναι η επικοινωνία… Ο γάμος σαν μυστήριο είναι κάτι μακρινό για μένα, δεν είναι κάτι που υπάρχει πολύ στο μυαλό μου. Δε λέω ότι αποκλείεται, αλλά δε μου έχει γεννηθεί τέτοια ανάγκη. Είμαι πιο κοντά στην ιδέα ενός παιδιού, ότι ίσως και να θέλαμε. Αλλά δε σου κρύβω ότι με αγχώνει πολύ. Πρέπει να είσαι εκεί. Θα έκανα οικογένεια χωρίς γάμο. Το μυστήριο δε πιστεύω ότι θα άλλαζε κάτι στη ζωή μου. Ένα παιδί θα άλλαζε. Αν είναι να γίνει κάτι, ας γίνει μια αλλαγή». είχε εξομολογηθεί η Ευγενία Σαμαρά σε μια από τις τελευταίες τηλεοπτικές συνεντεύξεις της στην εκπομπή Night Out.

Σε άλλη συνέντευξή της στο «Πρωινό», η αγαπημένη ηθοποιός είχε δηλώσει: «Δεν έπιασα καμία ανθοδέσμη σε κανένα από τους γάμους που πήγα φέτος. Η ερώτηση όμως θα έπρεπε να ήταν αν θα ήταν αν πήγα με τη σκέψη να πιάσω ανθοδέσμη. Αν είναι να έρθει ο γάμος, θα έρθει αλλιώς θα προσπεράσει».

«Είναι μαγική συνεργάτης, εξαιρετικά ταλαντούχα ευφυέστατη, με τρομερές αντοχές στη δουλειά μας και με μια αντίληψη για το αντικείμενο που δεν έχω συναντήσει ποτέ! Φυσικά και υπάρχουν σκέψεις για δημιουργία οικογένειας, αυτά τα θέματα όμως δεν σηκώνουν προγραμματισμό, συμβαίνουν από ανάγκη» είχε αποκαλύψει ο Γιάννης Ποιμενίδης στην εφημερίδα Real Life για τη σχέση του με την Ευγενία Σαμαρά.

«Όλα κυλάνε υπέροχα. Η Ευγενία είναι ένας υπέροχος άνθρωπος – για μένα σίγουρα και για πολλούς που τη γνωρίζουν. Πολύ δοτικός, πολύ ενεργός, πολύ ταλαντούχος, πολύ ευγενικός άνθρωπος. Είμαι πολύ περήφανος για τη μεγάλη φετινή της επιτυχία, τον Σασμό, γιατί είναι μια πολύ καλά δουλεμένη σειρά και η Ευγενία είναι εξαιρετική στον ρόλο της. Τη θαυμάζω!» είχε πει επίσης ο γνωστός ηθοποιός στο περιοδικό OK!

Φήμες ή αλήθεια μόνο ο χρόνος θα δείξει τι συμβαίνει ανάμεσα στην Ευγενία Σαμαρά και τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Read More

And More