Ευγενία Σαμαρά: Η έκπληξη για τα γενέθλιά της, ο ξέφρενος χορός και το φιλί με τον Γιάννη Ποιμενίδη! [video]

Γεννημένη στις 30 Αυγούστου του 1987, η Ευγενία Σαμαρά έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Η ηθοποιός, η οποία τα τελευταία χρόνια βλέπει συνεχώς τις μετοχές τις να ανεβαίνουν, “κλείνει” τα 32 της χρόνια διανύοντας την καλύτερη περίοδο της ζωής της, τόσο σε επαγγελματικό, όσο και σε προσωπικό επίπεδο.

Με αφορμή την ιδιαίτερη αυτή μέρα για εκείνη, οι συνάδελφοί της στο θέατρο Άλσος της ετοίμασαν μια έκπληξη. Συγκεκριμένα, αργά το βράδυ της Πέμπτης, μετά το τέλος της παράστασης “Το δικό μας σινεμά“, στο οποίο συμμετέχει και ξεχωρίζει με την παρουσία της, όλος ο θίασος την περίμενε έξω από το καμαρίνι της. Εκείνη, ανυποψίαστη για το τι την περίμενε, πήρε τον δρόμο της επιστροφής για το σπίτι της, αλλά ξαφνικά τους είδες όλους μπροστά της, να της τραγουδούν το “Happy Birthday”, τόσο στα ελληνικά, όσο και στα αγγλικά.

Φανερά ενθουσιασμένη, έσβησε τα κεράκια της πάνω στην τούρτα που της είχαν αγοράσει ειδικά για εκείνη, ενώ αμέσως μετά έπεσε στην αγκαλιά του συντρόφου της, Γιάννη Ποιμενίδη, ο οποίος δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται στο πλευρό της αυτή την ιδιαίτερη στιγμή της ζωής της. Οι δυο τους αντάλλαξαν ένα τρυφερό φιλί και στη συνέχει η Ευγενία δέχτηκε τις πιο θερμές ευχές από τους συναδέλφους της, με τους οποίους έχει γίνει και πολύ καλή φίλη πια.

Στα highlights της έκπληξης ήταν το τσιφτετέλι που χόρεψε η ίδια, με τον δικό της μοναδικό τρόπο, έχοντας δίπλα της την Δέσποινα Βανδή να τραγουδά και να ανεβάζει την διασκέδαση στα ύψη.

Χρόνια πολλά Ευγενία!

Read More

And More