Ευγενία Σαμαρά: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη

Η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης τα τελευταία χρόνια είναι αχώριστοι. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2015 σε γυρίσματα τηλεοπτικής σειράς του ANT1 και έκτοτε όλα έχουν αλλάξει στην καθημερινότητά τους

«Δεν πιστεύουμε στον γάμο ως θεσμό, τουλάχιστον όπως υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Δεν είναι κάτι που αποζητάμε, ούτε κάτι που νιώθουμε ότι πρέπει να δηλώσουμε. Δεν έχουμε καμία τέτοια ανάγκη, κανένας από τους δυο μας. Για εμένα, ούτως ή άλλως η οικογένεια δεν σημαίνει γάμος. Δεν το είχα έτσι στο μυαλό μου παρόλο που μεγάλωσα με παντρεμένους γονείς. Δεν ήταν ποτέ αυτοσκοπός για εμένα ούτε και το ονειρευόμουν», δήλωσε η Ευγενία Σαμαρά στο περιοδικό Gala.

Το ζευγάρι μάλιστα το πρώτο διάστημα της σχέσης του, απέφευγε τις αποκαλύψεις, ενώ οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις, μαρτύρησαν και τον έρωτά τους.

Την Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου η Ευγενία Σαμαρά ανέβασε στο instagram φωτογραφία από τις καλοκαιρινές διακοπές με τον σύντροφό της, η ανάρτηση μάλιστα δεν ήταν καθόλου τυχαία μιας και ο ηθοποιός είχε τα γενέθλιά του. 

«Υπάρχει μια ψυχή σε όλους τους γαλαξίες που είναι το σπίτι μου. Χρόνια σου πολλά Mr.Garrison. Σε αγαπώ απείρως», έγραψε η Ευγενία Σαμαρά η οποία αποκάλυψε το παρατσούκλι του συντρόφου της, μιας και τον αποκαλεί Mr.Garrison (ήρωας κινουμένων σχεδίων)

Read More

And More