Ευγενία Σαμαρά: Η ηθοποιός του «Έρωτας μετά» σχολιάζει τον ανταγωνισμό με τις «Άγριες Μέλισσες»!

Η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται σε μια ιδιαίτερα δημιουργική περίοδο, καθώς όχι μόνο συμμετέχει στη σειρά του Alpha «Έρωτας μετά» αλλά πρωταγωνιστεί και στο θέατρο στην παράσταση ΜΑΜΑ και στο έργο “Του Κουτρούλη ο γάμος”. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο BHMAgazino η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τον σκληρό τηλεοπτικό ανταγωνισμό μιας και απέναντί τους παίζονται οι «Άγριες Μέλισσες».

«Και εγώ τρελαίνομαι για αστυνομικά, για ταινίες και βιβλία. Τι να πω; Πηγαίνω στο γύρισμα και το απολαμβάνω. Παίρνω τα σενάρια και διαβάζω μανιωδώς, γιατί θέλω να δω τι θα γίνει παρακάτω. Αν και πρόκειται για καθημερινή σειρά δουλεύουμε με όρους κινηματογραφικούς και αυτό φαίνεται στην εικόνα, στη φωτογραφία. Είναι μια καλή χρονιά για την ελληνική μυθοπλασία. Και η ποιότητα θα ανεβαίνει όσο πάει. Και αυτό θέλουμε. Προσωπικά, χαίρομαι με την επιτυχία που έχουν οι “Αγριες μέλισσες”. Ας γίνονται καλές σειρές, ας υπάρχει ανταγωνισμός και ας είναι οι “Μέλισσες” πρώτες, δεν πειράζει. Γιατί ο κόσμος γυρίζει στην τηλεόραση και δεν μιλάω μόνο για τις παλαιότερες γενιές, αλλά και για τη δική μου γενιά, που είναι ουσιαστικά η γενιά του Netflix. Πρώτη φορά μου τηλεφωνούν φίλοι και με ρωτούν για την εξέλιξη της σειράς».

Μάλιστα η Νόρα, ο χαρακτήρας που υποδύεται, απέκτησε πρόσφατα και λογαριασμό στο twitter. Είναι η πρώτη φορά που σε σειρά ελληνικής μυθοπλασίας ένας τηλεοπτικός χαρακτήρας όχι μόνο αποκτά «φωνή» στα social media, αλλά η δράση αυτή ενσωματώνεται και στην πλοκή του σεναρίου!

Read More

And More