Ευγενία Σαμαρά: Η μεγάλη ομοιότητα με τη μητέρα της και οι ευχές για τα γενέθλιά της!

Μια ξεχωριστή ημέρα είναι η σημερινή για την Ευγενία Σαμαρά, αφού η πολυαγαπημένη μητέρα της έχει τα γενέθλιά της! Η γνωστή ηθοποιός έχει μεγάλη αδυναμία στον άνθρωπο που την έφερε στη ζωή και έτσι δεν θα μπορούσε παρά να της ευχηθεί και δημόσια για αυτή τη μέρα!

Έτσι λοιπόν, η Ευγενία Σαμαρά δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μητέρας της από την περίοδο που ήταν έγκυος στην ίδια σχολιάζοντας: “Χρόνια πολλά στη μητέρα μου, στη μανούλα μου, στο ғᴀsʜɪᴏɴ ɪᴄᴏɴ, στη γυναίκα της ζωής μου. Εδώ είμαι στην κοιλιά της όπου έμεινα για 10 μήνες γιατί είμαι και σταθερός τύπος. Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ για όλα σου”, με τους followers της να στέλνουν τις δικές τους ευχές! Μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερού!

Η Ευγενία Σαμαρά διανύει μία από τις πιο δημιουργικές περιόδους της ζωής της, αφού πέρα από τη συμμετοχή της στην νέα σειρά του Alpha “Έρωτας μετά”, πρωταγωνιστεί στην θεατρική παράσταση “Μαμά”, που συνεχίζει για δεύτερη σεζόν, αλλά και στην παράσταση “Του Κουτρούλη ο γάμος” με σκηνοθέτις την Σμαράγδα Καρύδη.

Η ομοιότητα της Ευγενίας Σαμαρά με τη μητέρα της είναι μεγάλη!

Read More

And More