Ευγενία Σαμαρά: Ο απολογισμός για το 2019 και η φωτογραφία με τον σύντροφό της

Λίγο πριν την εκπνοή του 2019 οι celebrities της εγχώριας showbiz θέλησαν να κάνουν την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε και να εκφράσουν τις σκέψεις τους μέσα από τα προφίλ τους στα social media. Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και η Ευγενία Σαμαρά! Η αγαπημένη ηθοποιός έχει κάθε λόγο να χαμογελά, αφού το 2019 ήταν η χρονιά της! Με συμμετοχές σε τηλεοπτική σειρά, σε θεατρικές παραστάσεις και κινηματογραφικές ταινίες, η Ευγενία Σαμαρά έχει κάθε λόγο να είναι περήφανη για τον εαυτό της, αφού τα πήγε θαυμάσια!

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η ίδια θέλησε να εκφράσει τις απόψεις της για τη χρονιά που φεύγει και να αποκαλύψει την επιθυμία της για το 2020, έχοντας πάντα φυσικά στο πλευρό της τον επί χρόνια σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη. “Απολογισμό δεν κάνω γιατί είμαι ευγνώμων για κάθε μια μέρα του 2019. Και για τις καλές και για τις άσχημες. Ήρθαν όλα όσα ήθελα και ακόμη περισσότερα.

Για το 2020 και τη νέα δεκαετία ζητάω ΡΟΗ. Να είμαστε νερό. Αν τίποτα μέσα μας δεν μείνει άκαμπτο, όλα τα εξωτερικά πράγματα θα αποκαλυφθούν. Ακούστε την καρδούλα σας που ξέρει πολύ καλά τι θέλει και αφήστε τη ζωή να σας πάει εκεί. ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Ομάδαμου Mr G. είσαι το flow μου σε όλες τις ζωές και τις δεκαετίες. Σε αγαπώ”, σχολίασε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Το ζευγάρι σε μια από τις καλοκαιρινές στιγμές του!

Read More

And More