Ευγενία Σαμαρά: Ψάρεψε πιράνχας στον Αμαζόνιο – Φωτογραφίες

Το απόλυτο travel girl έχει γίνει τους τελευταίους μήνες η Ευγενία Σαμαρά, αφού και το φετινό καλοκαίρι έχει επισκεφθεί αγαπημένους προορισμούς, από τα Κουφονήσια, τη Σαμοθράκη, τη Νέα Υόρκη και τώρα…το Περού.

Μετά τον χωρισμό της από τον Γιάννη Ποιμενίδη, φαίνεται να έχει αποφασίσει να επισκεφθεί όσο περισσότερους προορισμούς μπορεί και να απολαμβάνει την ελευθερία της.

Τις τελευταίες ημέρες, η Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται στο Περού από όπου καθημερινά μοιράζεται “μαγικά” στιγμιότυπα από τα ξεχωριστά μέρη που συναντά.

Η Ευγενία Σαμαρά μοιάζει αποφασισμένη να εξερευνήσει το Περού από άκρη σε άκρη, από την υψηλότερη λίμνη του πλανήτη (4.000m), τη λίμνη Titicaca, σε μια πτήση πάνω από τον πολιτισμό των Νάσκα και έπειτα στο Raqch’i, έναν από τους αρχαιολογικούς χώρους των Ίνκας για να δει τον ψηλότερο ναό τους αφιερωμένο στον θεό Huiracocha, δημιουργό του κόσμου.

Στις 21 Αυγούστου 2023 η ηθοποιός έκανε την τελευταία της ανάρτηση από το Περού με τη λίστα της να περιλαμβάνει τα εξής:

«Διακοπές στο Περού checklist:

-Να ψαρέψω στον Αμαζόνιο πιράνχας.

-Να κάνω βόλτες στην ζούγκλα και να κάνω κούνια στη σκιά θεόρατων δέντρων.

-Να δω από κοντά το δέντρο που περπατάει».

Αυτά έγραψε η Ευγενία Σαμαρά στη λεζάντα της ανάρτησής της αποκαλύπτοντας όλα όσα έκανε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της.

Φωτογραφίες: Instagram

Read More

And More