Ευγενία Σαμαρά: Το πάρτι γενεθλίων της και οι… αμέτρητες τούρτες που έσβησε! [pics,vid]

Μια ημέρα που θα τη θυμάται… για πολύ καιρό έζησε χθες η Ευγενία Σαμαρά. Η ταλαντούχα ηθοποιός είχε την Παρασκευή τα γενέθλιά της και δεν σταμάτησε να δέχεται ευχές από φίλους και θαυμαστές. Το βράδυ της Πέμπτης, μάλιστα, λίγο μετά την ολοκλήρωση της παράστασης Το Δικό μας Σινεμά που πρωταγωνιστεί, οι συνάδελφοί της, τής επιφύλασσαν μια μεγάλη έκπληξη στα καμαρίνια, με την Ευγενία να σβήνει την πρώτη της τούρτα…

Χθες, ανήμερα των γενεθλίων της, η όμορφη ηθοποιός διοργάνωσε δείπνο για τα γενέθλια της, με σκοπό να κεράσει τους αγαπημένους της φίλους. Στο πλευρό της φυσικά ήταν και ο σύντροφός της Γιάννης Ποιμενίδης αλλά και οι φίλες της Ζέτα Μακρυπούλια και Σύλβια Δεληκούρα. Μάλιστα, συνεχώς κορόιδευαν την εορτάζουσα, καθώς έσβησε… παραπάνω από μία τούρτα! Μία στο θέατρο Άλσος, μία από την παράσταση “Του Κουτρούλη ο Γάμος” που θα ανέβει το φθινόπωρο και δύο… στο χθεσινό πάρτι της!

Δες στιγμιότυπα:

“Ένας χρόνος συν, ένας χρόνος 5 χρόνια και 5 λεπτά ταυτόχρονα. Νέες συνεργασίες, νέα πρόσωπα, νέο Σπίτι. ΜΑΜΑ η ορίτζιναλ. Λίγες διακοπές, λίγα ρεπό. Αγαπημένοι άνθρωποι που δεν κουνιούνται ρούπι. Καινούργιοι άνθρωποι, που θα γίνουν παλιοί. Η οικογένεια μου. Το σπίτι και ομάδα μου. Δυσκολίες και βουτίτσες ψυχολογικές, κλάματα και δράματα και υπερβολές και ανασφάλειες. Και αγάπη, πολλή αγάπη κρυμμένη σε κάτι βλέμματα και σε κάτι αγκαλιές, σε κάτι κουβέντες χαζές για να ξεχαστείς, σε ένα υπέροχο φιλί, σε ένα μεγάλο μπράβο, σε ένα σε θαυμάζω, σε ένα δάκρυ συγκίνησης, σε ένα αστείο, σε μια παρατήρηση και σε ένα σε διάλεξα και σε ένα τραγούδι. Μοιράστε αγάπη να σωθούμε”, έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram για την ημέρα των γενεθλίων της.

Πολύχρονη!

Read More

And More