Ευγενία Σαμαρά: Χριστούγεννα στην αγκαλιά του αγαπημένου της, Γιάννη Ποιμενίδη

Η Ευγενία Σαμαρά περνά και τα φετινά της Χριστούγεννα δίπλα στον Γιάννη Ποιμενίδη, με τον οποίο τα τελευταία χρόνια είναι ζευγάρι. 

Η γνωστή ηθοποιός φέτος βιώνει μεγάλη επιτυχία στα επαγγελματικά της, μέσα από τη συμμετοχή της στη σειρά, Σασμός. Η Ευγενία Σαμαρά πρόσφατα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Dot. όπου και μίλησε για τον σύντροφό της, Γιάννη Ποιμενίδη.

«Δεν είναι τόσο ήρεμος άνθρωπος, όπως φαίνεται. Ο Γιάννης έχει κάτι μαγικό, έχει μια φυσική ευγένεια που δεν την έχω συναντήσει σε κανέναν άνθρωπο, χωρίς αυτό να είναι από σκέψη. Είναι έμφυτα, τρομερά ευγενικός, σέβεται πάρα πολύ, είναι πολύ σωστός και έχει όλο αυτό», ανέφερε η Ευγενία Σαμαρά για τον Γιάννη Ποιμενίδη.

Ανήμερα Χριστουγέννων και το ζευγάρι περνά αγκαλιασμένο τις φετινές γιορτές παρέα με τον σκύλο του: «Ζούμε σε έναν κόσμο φτιαγμένο με πόλωση και η αγάπη είναι η συγκολλητική ουσία που θα μας ξαναφέρει στο όλον. Αναζητήστε την και προσφέρετε την! Καλά Χριστούγεννα από τη φαμίλια μας», ήταν το μήνυμα της Ευγενία Σαμαρά στο instagram.

Read More

And More