Eύη Αδάμ: Μιλά πρώτη φορά για τις δυσκολίες μετά τον χωρισμό και φωτογραφίζεται με τις κόρες της!

Η Εύη Αδάμ μιλά για όλα στο περιοδικό Hello!, μας συστήνει τις δυο έφηβες κόρες της, μιλά για τα προσωπικά της όνειρα κι αποκαλύπτει πώς είναι η ζωή της μετά τον χωρισμό από τον Λάμπη Λιβιεράτο.

Έκανες μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ. Ήσουν έτοιμη για την αυλαία της;

Εγώ έκανα μια τεχνική προσποίηση. Αποσύρθηκα δυο φορές για να γεννήσω, οπότε έλειπα πολύ καιρό από τη δουλειά. Έκανα, βέβαια, δυο φοβερά comeback, ειδικά μετά τη Δανάη, 30 ετών, πια ,το «Mega Star» και το χρυσό μου συμβόλαιο με τη Raxevsky. Θα μου πεις, δε την λυπήθηκες την καριέρα σου; Όχι. Και μ” εκνευρίζει να ακούω γυναίκες να φοβούνται την εγκυμοσύνη. Μπροστά στο ιερό δώρο της ζωής, δεν μπορεί να υπάρχει τέτοια σκέψη. Μετά, αρχίσαμε να μπαίνουμε στα χρόνια της κρίσης. Την οποία, όμως, εγώ δεν παρατήρησα στο σωστό της μέγεθος, γιατί ήταν η εποχή που την προσωπική μου ζωή την είχε σκεπάσει ένα μαύρο σύννεφο. Μετά μπερδεύτηκα τελείως, χώθηκα σε μια τρύπα, αλλά βγήκα.

Γι΄αυτή την εποχή έχουμε μάθει μόνο την πλευρά του πρώην συζύγου σου, Λάμπη Λιβιεράτου.
Εδώ και πέντε χρόνια έχω αναλάβει στις πλάτες μου όλες τις ευθύνες της μικρής μου οικογένειας, η οποία στηρίζεται οικονομικά και πρακτικά στις δικές μου δυνάμεις. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Μέχρι σήμερα είμαι το σχολικό, η καθαρίστρια, ο σοφέρ, η μαγείρισσα, η πανταχού παρούσα σε κάθε λεπτό της ζωής των δυο κοριτσιών μου. Αυτή είναι η δική μου πλευρά. Η ζωή μου είναι αφοσιωμένη στις κόρες μου. Η μικρή μου κόρη έγραψε σε σχολική έκθεση «Όταν μου χαμογελάει, φωτίζεται η ψυχή μου», και η μεγάλη σε μια ανάλογη, «Η μαμά είναι το πιο σημαντικό άτομο στην οικογένεια. Αυτή τα κάνει όλα, είναι πάντα εκεί. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι προσποιείται ότι είναι καλά, ακόμα κι όταν δεν είναι». Τι να πούμε περισσότερο; Τώρα δε χρειάζεται να προσποιούμαι, είμαι καλά.

Γιατί δε θέλησες ποτέ να μιλήσεις για τη δική σου πλευρά;
Δεν είχα την πολυτέλεια του χρόνου, ούτε την περισσευούμενη ενέργεια να διαφημίσω το δράμα μου. Αντιμετώπισα τις δυσκολίες βουβά, ολομόναχη, και πρόσεχα να μην ξοδέψω τη λιγοστή ενέργειά μου άσκοπα. Πολλά δεν τα μοιραζόμουν ούτε με την ίδια μου την μητέρα. Αυτά που περάσαμε με τα κορίτσια μας έδεσαν πολύ. Είναι ο μικρός μας θησαυρός. Δεν θα τον εξευτέλιζα ποτέ. «Κι αν δεν μπορείς να κάμεις τη ζωή σου όπως τη θέλεις, τούτο προσπάθησε τουλάχιστον, όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου, μες στις πολλές κινήσεις κι ομιλίες», έχει γράψει ο Καβάφης. Η ουσία είναι στις πράξεις όχι στα λόγια.

Oι φίλοι σου δεν σε στήριξαν;
Ήμουν πολύ τυχερή σ’ αυτό. Ξεφορτώθηκα τόσες πολλές ψευδεπεριγραφές φιλίες, ώστε αισθάνομαι πολύ ελαφριά αυτή τη στιγμή.

Διάβασε περισσότερα στο Hello! που κυκλοφορεί!

Read More

And More