Εύη Αδάμ: “Στάθηκα στον Λάμπη και εγώ και τα κορίτσια”

Για την σχέση της με τον Λάμπη Λιβιεράτο και τα νέα δεδομένα στη ζωή της μίλησε η Εύη Αδάμ σε συνέντευξή της στο ένθετο “Secret” της εφημερίδας Παραπολιτικά. Το γνωστό μοντέλο εξήγησε πως μπορεί να έχει χωρίσει με τον γνωστό τραγουδιστή, αλλά είναι πάντα στο πλευρό του, τόσο εκείνη όσο και οι κόρες του.
“Με τον Λάμπη έχουμε πολύ καλές σχέσεις, άλλωστε είναι και ο πατέρας των παιδιών μου. Το ότι χωρίσαμε δεν σημαίνει ότι θα είμαστε τσακωμένοι. Όσο γι’ αυτό που πέρασε, εννοείται πως του στάθηκα και εγώ και τα κορίτσια και ήμουν δίπλα του απλά έχω μάθει στη ζωή μου ότι κάνω να το κάνω διακριτικά” είπε χαρακτηριστικά.

Όσο για τα νέα επαγγελματικά της βήματα ανέφερε: “Πλέον συνεργάζομαι ως σύμβουλος Marketing και PR Manager στο Ινστιτούτο Ελληνικής Επιχειρηματικότητας και Αειφόρου Ανάπτυξης, που διοργανώνει διάφορα συνέδρια και περιβαλλοντικές δράσεις σε μια ευρεία πλατφόρμα στην οποία δρα. Με πολλές καινούργιες ιδέες για την καλύτερη ανάπτυξη της χώρας μας και τη βελτίωση της οικονομίας μας. Εννοείται πως συνεχίζω να κάνω επιλεκτικά κάποιες παρουσιάσεις και να ασχολούμαι και με τον χώρο της μόδας, μιας και ποτέ δεν θα αρνιόμουν τα όσα έκανα στο παρελθόν”.

Read More

And More