Εύη Ιωαννίδου: Η αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή και το τέλος της φιλίας της με τη Μέγκι Ντρίο!

Τα γυρίσματα του Greece’s Next Top Model έχουν ολοκληρωθεί και πλέον αναμένουμε την ημέρα του τελικού, όπου θα αναδειχθεί η μεγάλη νικήτρια. Όλα τα κορίτσια έχουν επιστρέψει στην παλιά καθημερινότητά τους και αναζητούν ευκαιρίες για μια καριέρα στον χώρο της μόδας. Οι περισσότερες κοπέλες, μάλιστα, εμφανίζονται συχνά-πυκνά σε κοσμικά καλέσματα, με τα φωτογραφικά φλας να αστράφτουν πάνω τους, αλλά στις δηλώσεις που κάνουν είναι ακόμα φειδωλές.

Η Εύη Ιωαννίδου, η οποία στα επεισόδια που παρακολουθούμε βρίσκεται ακόμα μέσα στο σπίτι του reality μόδας, έδωσε το “παρών” στα εγκαίνια beauty salon στο Μαρούσι και μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες που την συνάντησαν εκεί έκανε αποκαλύψεις που μας ξάφνιασαν.

Αναφερόμενη στην «τριάδα της φωτιάς», η ίδια ξεκαθάρισε: «Με τη Μέγκι δεν κάνω παρέα. Τελικά κατάλαβα ότι δεν ταιριάζουμε. Με τη Μικαέλα όμως ναι!». Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική της ζωή, αποκαλύπτοντας: «Είμαι ελεύθερη. Έχω κάνει λίγες σχέσεις. Μόνο μία θα έλεγα, στα 18 μου και κράτησε ενάμιση χρόνο».

Δες το βίντεο που ακολουθεί:

Read More

And More