Εύη Σαλταφερίδου: Όταν η παίκτρια του Survivor All Star διατηρούσε σχέση με τον Κώστα Καραφώτη

Η Εύη Σαλταφερίδου αποφάσισε να επιστρέψει για δεύτερη φορά στον Άγιο Δομίνικο και να δοκιμάσει τις δυνατότητές της και στο Survivor All Star μαζί με τους πιο δυνατούς και δημοφιλείς παίκτες του reality επιβίωσης.

Κάτι που λίγοι μπορεί να θυμούνται για την 32χρονη fitness instructor είναι ότι πριν μερικά χρόνια διατηρούσε σχέση με τον γνωστό τραγουδιστή, Κώστα Καραφώτη.

Οι πρώτες φήμες περί σχέσης κυκλοφόρησαν τον Οκτώβρη του 2019, ενώ στη συνέχεια έγινε γνωστό πως το πρώην πλέον ζευγάρι γνωρίστηκε εκείνο το φθινόπωρο μέσω κοινής παρέας και η αρχική συμπάθεια πολύ σύντομα μετατράπηκε σε έλξη. 

«Είμαστε ζευγάρι από τον περασμένο Οκτώβριο. Όμως, νιώθω πως οι λεπτομέρειες για μια φρέσκια σχέση δεν προσφέρουν τίποτα σε κανέναν, πέρα από μερικούς τίτλους σε sites. Θέλω την προσωπική μου ζωή, να την κρατώ προσωπική» είχε επιβεβαιώσει ο Κώστας Καραφώτης στο περιοδικό Down Town.

Μάλιστα, λίγο μετά την καραντίνα του 2020 οι δυο τους αποφάσισαν να κάνουν ένα διάλειμμα στη σχέση τους, ωστόσο η επανασύνδεση δεν άργησε να έρθει. 

«Δεν βλέπω τη δυσκολία να μην μπορεί να κρατηθεί μια σχέση. Αν πήγαινα, για παράδειγμα, περιοδεία στην Αμερική θα ήταν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Η καραντίνα ήταν κατάσταση ανάγκης, οπότε και οι δύο λειτουργήσαμε συνειδητά. Δεν μου αρέσει να επεκτείνομαι στην προσωπική μου ζωή. Απαντώ στο εάν έχω σχέση, όμως η προσωπική ζωή σίγουρα παραμένει προσωπική από ένα σημείο και μετά και δεν αφορά κανέναν» είχε τονίσει ο τραγουδιστής στο TV Έθνος.

Λίγο μετά την επανασύνδεσή τους, ο Κώστας Καραφώτης και η Εύη Σαλταφερίδου αποφάσισαν να συγκατοικήσουν στο σπίτι του τραγουδιστή στην Γλυφάδα. Και στους δύο άρεσε να μένουν στο σπίτι, όπου γυμνάζονταν, μαγείρευαν και έβλεπαν ταινίες. 

«Ήταν μια απόφαση κοινή/ Είναι ένα cresh test από πολλές πλευρές. Δε δουλεύουμε, δε μπορούμε να βγούμε, μα δούμε φίλους, να αλλάξουμε παραστάσεις. Είναι δέκα φορές πιο δύσκολο» είχε δηλώσει ο καλλιτέχνης για τη συγκατοίκησή του με την όμορφη γυμνάστρια.

Η συγκατοίκηση βέβαια δεν τους πήγε και πολύ καλά, καθώς το καλοκαίρι του 2021 και δύο χρόνια μετά τη γνωριμία τους, το ζευγάρι αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους στη σχέση τους. Ο Κώστας Καραφώτης και η Εύη Σαλταφερίδου μετά από αρκετή σκέψη και προσπάθειες αποφάσισαν να χωρίσουν οριστικά. 

Read More

And More