Εύη Βατίδου: Αν είχα ερωτευτεί μετά τον Κούγια ίσως ήμουν σε δεύτερο γάμο και με τρίτο παιδί

Ώριμη και κατασταλαγμένη, η Εύη Βατίδου μιλάει στο περιοδικό YOU και τον Γιάννη Μπέζα χωρίς φόβο για όλα. Την βρίσκουμε διαζευγμένη και με δύο παιδιά να κάνει μια ζωή που απαιτεί να ασχολείται πολλές ώρες με τα παιδιά της. Άλλωστε σε αυτή την περίοδο δεν έχει κάποια επαγγελματική δραστηριότητα.

Στον ελεύθερο χρόνο της επιλέγει να γυμνάζεται και να κάνει μπάνιο στη θάλασσα, ενώ δεν διστάζει να δηλώσει πως θα πήγαινε στο Dancing with the stars καθώς της αρέσει πολύ ο χορός.

Η Εύη μίλησε όμως και για τα προσωπικά της αποκαλύπτοντας πως δεν έχει κάποια σχέση αυτή την περίοδο. “Δεν έκανα κανένα δεσμό μετά το διαζύγιό μου, δεν ερωτεύτηκα”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

“Δεν σου κρύβω ότι εάν είχα ξαναερωτευτεί μετά τον πρώην άντρα μου ίσως να ήμουν σε δεύτερο γάμο και με τρίτο παιδί ή σε πολύ σοβαρή σχέση. Τον έρωτα δεν τον ψάχνεις, τυχαίνει”, υποστήριξε η Εύη τονίζοντας ότι ερωτεύεται πολύ δύσκολα.

Όσο για την σχέση που έχει σήμερα με τον γνωστό δικηγόρο και πρώην σύζυγό της, Αλέξη Κούγια, είπε: ”Είναι ο μπαμπάς του Χρήστου και της Μαίρης, το άλλο τους μισό και δικός μου φίλος”.

Διάβασε περισσότερα στο YOU που κυκλοφορεί

Read More

And More