Ευκαιρία για ταξιδάκι με χαμηλές τιμές στα αεροπορικά εισιτήρια!

Ειδικές τιμές για 40.000 θέσεις (25.000 σε πτήσεις εντός Ελλάδας και 15.000 σε πτήσεις στο δίκτυο εξωτερικού) προσφέρει η Olympic Air. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι προσφορές ισχύουν για όλα τα δρομολόγια της Olympic Air, εκτός των άγονων γραμμών και συγκεκριμένα:

– Από Αθήνα πρoς όλους τους εμπορικούς προορισμούς εσωτερικού, η τελική τιμή του εισιτηρίου απλής διαδρομής ανέρχεται σε 54 ευρώ ενώ για ταξίδι από οποιοδήποτε αντίστοιχο αεροδρόμιο της Ελλάδας προς Αθήνα, η τελική τιμή ανέρχεται σε 35 ευρώ.

– Από Αθήνα πρoς όλους τους προορισμούς εξωτερικού, η τελική τιμή του εισιτηρίου απλής διαδρομής ξεκινάει από 69 ευρώ ενώ για πτήσεις από το εξωτερικό δίκτυο της εταιρίας πρoς την Αθήνα η τελική τιμή ξεκινάει από 48 ευρώ.

Η ισχύς της προσφοράς ξεκινάει τη Δευτέρα 17 Ιανουαρίου και για κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και 27 Ιανουαρίου 2011 ενώ αφορά ταξίδια που θα πραγματοποιηθούν από 3 Φεβρουαρίου έως και 24 Μαρτίου 2011. Οι τιμές είναι για απλή διαδρομή και είναι τελικές (συμπεριλαμβάνουν φόρους, επίναυλο καυσίμων και τέλος έκδοσης).

Read More

And More