Ευλαμπία Ρέβη: Όλοι στο twitter σχολιάζουν την ρεπόρτερ στην Εύβοια που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Γεμάτοι  φόβο, αγωνία και οργή, παρακολουθούν οι κάτοικοι της Εύβοιας την εξέλιξη της πύρινης λαίλαπας η οποία με το πέρασμά της, κατέστρεψε σπίτια αλλά και τεράστιες δασικές εκτάσεις.

Η φωτιά στην βόρεια Εύβοια αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες καταστροφές για τη χώρα μας στη σύγχρονη ιστορία. Από την πρώτη στιγμή, οι τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν να καλύψουν το σχετικό ρεπορτάζ, κάνοντας μαραθώνιο ενημέρωσης. 

Οι εικόνες από τα χωριά της Εύβοιας έφτασαν μέχρι και τα μεγαλύτερα διεθνή ΜΜΕ. Την ίδια ώρα, σοκαρισμένο το πανελλήνιο, δεν μπορεί να πιστέψει τις μαύρες εικόνες αλλά και την τεράστια καταστροφή που αφήνει πίσω της η φωτιά.

Η μία συγκλονιστική φωτογραφία διαδέχεται την άλλη, μέχρι τη στιγμή που η ρεπόρτερ του OPEN “σπάει” και κλαίει με λυγμούς δίπλα σε έναν ηλικιωμένο άνδρα ο οποίος εισβάλει στο πλάνο, ζητώντας βοήθεια.

Πρόκειται για μια από τις πιο δυνατές σκηνές στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης με την Ευλαμπία Ρέβη να περιγράφει σοκαρισμένη τα όσα βίωσε κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ στην βόρεια Εύβοια.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω κομπλάρει από αυτό το τεράστιο κύμα αγάπης που δέχομαι απ’ όλους σας. Μακάρι αυτή η αγάπη να οδηγήσει στο να έχει ο παππούλης την φροντίδα που πρέπει από την Πολιτεία και την οικογένειά του, που όπως έμαθα αργότερα, τον έχει εγκαταλείψει. Όσο για εμένα έκανα απλώς τη δουλειά μου, όπως τόσοι και τόσοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Απλώς, καμία φορά σπάμε κι εμείς, γιατί και οι δημοσιογράφοι είμαστε άνθρωποι. Σας ευχαριστώ», ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Ευλαμπίας Ρέβη μετά το συμβάν.

Η δημοσιογράφος του Open γνώρισε τεράστια δημοσιότητα και στα social media με το twitter να… αγκαλιάζει την Ευλαμπία Ρέβη η οποία έγινε πρωταγωνίστρια μιας συγκλονιστικής σκηνής για την ιδιωτική τηλεόραση.

Διαβάστε παρακάτω μερικά από τα καλύτερα tweets…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Read More

And More