Ευλαμπία Ρέβη: Τα μηνύματα για prive party που δέχτηκε – «Είναι σοκαριστικό το πώς ψάρευαν κορίτσια»

Με αφορμή την υπόθεση βιασμού της 24χρονης στη Θεσσαλονίκη και την έρευνα για κύκλωμα μαστροπείας, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του OPEN, Ευλαμπία Ρέβη προχώρησε σήμερα σε μια απίστευτη αποκάλυψη μέσα από τον αέρα της τηλεοπτικής εκπομπής που παρουσιάζει.

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος σήμερα τo πρωί, αποκάλυψε πως έγινε αποδέκτης πρόσκλησης σε πάρτι κατά το πρόσφατο παρελθόν, παρουσιάζοντας μάλιστα και τα μηνύματα πού έλαβε δύο φορές στο παρελθόν.

Όπως είπε η πρώτη φορά ήταν το 2019 όταν έλαβε ένα προσωπικό μήνυμα στον λογαριασμό της στο facebook, στο οποίο ένας άνδρας της ζητούσε να αναλάβει τον ρόλο της υποδοχής σε πάρτι με αντάλλαγμα το ποσό των 3.000 ευρώ. Ο άγνωστος αυτός άνδρας προσπάθησε, μάλιστα, να την δελεάσει λέγοντας ότι τα χρήματα θα δίνονταν όλα μπροστά, χωρίς καμία καθυστέρηση.

Η δεύτερη φορά, όπως είπε η Ευλαμπία Ρέβη, ήταν δύο χρόνια αργότερα, το 2021, όταν ο ίδιος άγνωστος άνδρας της πρόσφερε το ποσό των 5.000 ευρώ με τη δημοσιογράφο να απαντά και πάλι αρνητικά.

Όπως είπε η δημοσιογράφος, ο ίδιος άνθρωπος έχει στείλει αντίστοιχα μηνύματα και σε κάποιες γνωστές της.

«Είδα στους φίλους του να έχουμε κάποιους κοινές γνωστές, έστειλα στις κοπέλες και μου είπαν ότι και αυτές είχαν λάβει αντίστοιχα μηνύματα και είπαμε ότι ελπίζουμε να μην έχει πέσει καμία κοπέλα στα δίχτυα του. Είναι σοκαριστικό το πώς ψάρευαν κορίτσια, δεν έχει καμία σχέση με την περίπτωση της 24χρονης, αλλά σε ότι αφορά το κύκλωμα που ερευνάται αυτός μπορεί να είναι ένας τρόπος προσέγγισης», ανέφερε η Ευλαμπία Ρέβη.

Read More

And More