Ευριδίκη: Μαζί με τον αγαπημένο της στην πρεμιέρα του Γιώργου Θεοφάνους! Φωτογραφίες

Μπορεί να χώρισαν την κοινή τους ζωή πριν από πολλά χρόνια αλλά έχουν τις καλύτερες σχέσεις και όχι μόνο για χάρη του γιου τους! Η Ευριδίκη στηρίζει τον Γιώργο Θεοφάνους σε κάθε του επαγγελματικό βήμα αλλά το ίδιο κάνει και ο διάσημος συνθέτης που πρόσφατα ήταν στο πλευρό της πρώην συζύγου του στη συναυλία που έδωσε με αφορμή τα 25 χρόνια της στο τραγούδι.

Χθες ο Γιώργος είχε την πρεμιέρα των θεατρικών Τεράτων του, (διάβασε εδώ περισσότερα) της μεγάλης του τρισδιάστατης παραγωγής και η Ευριδίκη ήταν εκεί μαζί με τον σύντροφό της μουσικό Μπομπ Κατσιώνη! Στην πρεμιέρα βρέθηκαν και οι αγαπημένοι φίλοι του συνθέτη που απόλαυσαν τα Τέρατα στο Σύγχρονο Θέατρο! Ανάμεσά τους ο Γιώργος Καπουτζίδης,η Μπέττυ Μαγγίρα με τις κόρες της, ο Παντελής Καναράκης, η Μελίνα Ασλανίδου, η Κωνσταντίνα Μιχαήλ, η Λήδα Ματσάγκου και πολλοί άλλοι!

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Λίγα Λόγια για τα Τέρατα

Τα TERATA ζουν σε 4 διαστάσεις;

Μα ναι…. Υποκύπτουν στην μαγική μπαγκέτα του Φωκά Ευαγγελινού τραγουδούν, χορεύουν, ζωντανεύουν ήρωες ενδιαφέροντες και διασκεδαστικούς.
Η μεγάλη τερατοπαρέα, μεταμορφώνεται μπροστά στα έκπληκτα μάτια των θεατών, συγκινεί, ψυχαγωγεί σε μια μουσικοθεατρική παράσταση υψηλής αισθητικής.
Οι σκηνές δράσης διαδέχονται η μια την άλλη, η συγκίνηση εναλλάσσεται με το χιούμορ και τα ΤΕΡΑΤΑ απογειώνουν τη θεατρική μαγεία σε ένα εύληπτο παραμύθι για τη σωτηρία του Πλανήτη μας.
Τι είναι τα TERATA;
Ο Γιώργος Θεοφάνους έγραψε µια σύγχρονη ιστορία με πρωταγωνιστές μεταλλαγμένα τέρατα τα οποία ζουν κάτω από την γη, στην Χωµατοτερατερή, μετά τον τελευταίο πόλεμο µε τους ανθρώπους για το νερό.
Έξυπνοι διάλογοι, μουσική και τραγούδια, μηνύματα και σκέψεις για το μέλλον του πλανήτη αλλά και την ευθύνη που έχουμε οι κάτοικοι του – μικροί και μεγάλοι– απέναντι του συνθέτουν το κείμενο.
Τα δικά του ΤΕΡΑΤΑ μας προσκαλούν σε μια γιορτή γνώσης και σκέψης για το μέλλον του πλανήτη με τρόπο κατανοητό και διασκεδαστικό.
Ο Γιώργος Θεοφάνους σημειώνει για τα TERATA:
Σε µια εποχή που αμφισβητούνται οι αξίες, τα πιστεύω, οι σχέσεις των ανθρώπων, η παιδεία αλλά και η ιστορία , έρχονται τα τέρατα ως μεταλλαγμένοι άνθρωποι να σχολιάσουν µε καυστικό τρόπο την σύγχρονη παγκόσμια καθημερινότητα. Βία, εκφοβισμός, κατάχρηση εξουσίας αλλά και περιβάλλον, ανακύκλωση, διαφορετικότητα µαζί µε την ευθύνη που έχουμε μικροί και μεγάλοι για τον πλανήτη που θα παραδώσουμε στις επόμενες γενιές. Με την ελπίδα ότι, όταν ξυπνήσει το «ΤΕΡΑΣ» μέσα στον καθένα µας θα είναι για το καλό της ανθρωπότητας, σας καλωσορίζω στην Χωµατοτερατερή.
TERATA και ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗ ΣΥΣΚΕΥΩΝ
Μια χρυσή χορηγία που δένει αρμονικά με τα TERATA, καθώς η Ανακύκλωση Συσκευών είναι μια εταιρεία με αποκλειστικά περιβαλλοντικό χαρακτήρα, που δημιουργήθηκε με βάση την ευρωπαϊκή και ελληνική νομοθεσία.
Με αξίες την ατομική ευθύνη, την πρόοδο και την αγάπη για τη ζωή, αλλά και όπλα τη τεχνογνωσία και την οργάνωση των κατάλληλων υποδομών, η Ανακύκλωση Συσκευών φέρνει καθημερινά εις πέρας το δύσκολο έργο της συλλογής, μεταφοράς κι επεξεργασίας των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών αποβλήτων μας, με σκοπό τη μείωση της ρύπανσης και την εξοικονόμηση των φυσικών πόρων.
TERATA the theatre – Σύγχρονο Θέατρο
Το Σύγχρονο Θέατρο ανακαινίστηκε, μεταμορφώθηκε σε ένα πρωτοποριακής μορφής χώρο ο οποίος δημιουργεί μια νέα σχέση θεατή και θεάματος κι είναι έτοιμος να υποδεχτεί τα TERATA.
Ο χώρος που φιλοξένησε παλαιότερα το Σύγχρονο Θέατρο Αθήνας και το Εθνικό Θέατρο, όπου παρουσιάστηκαν δεκάδες θεατρικές παραστάσεις, στην οδό Ευμολπιδών, στο Γκάζι, ανοίγει τις πόρτες του στην τερατοπαρέα των ΤΕΡΑΤΩΝ του Γιώργου Θεοφάνους και των εξαιρετικών συνεργατών της πολυαναμενόμενης αυτής παράστασης, κάθε Σάββατο και Κυριακή, από τις 14 Οκτωβρίου.

Read More

And More