Ευριδίκη: Με αυτό το τραγούδι γιορτάζει τα 25 χρόνια δισκογραφίας! [vid]

Η Ευριδίκη είναι στην πιο όμορφη περίοδο της ζωής της και αυτό φαίνεται. Μετά τη συμμετοχή της στο Junior Music School και τις πρόσφατες δηλώσεις για τον σύντροφό της Μπομπ Κατσώνη και το ενδεχόμενο να κάνει έναν ακόμη γάμο, η γνωστή τραγουδίστρια γιορτάζει τα 25 χρόνια δισκογραφίας της και μας δείχνει το άλλο της πρόσωπο.

Το νέο της τραγούδι “Μια Μέρα Ξύπνησα” οπτικοποιήθηκε σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα. Πρόκειται για ένα τραγούδι ζωής, ένα τραγούδι από καρδιάς με αποστολέα την Ευρυδίκη και παραλήπτη κάθε άνθρωπο που έχει ζήσει δίπλα σε μία γυναίκα τη “γυναίκα”. Την αληθινή γυναίκα.

Το κοριτσάκι που ονειρεύεται, τη γυναίκα που αγωνίζεται με πάθος για τα όνειρα της, τη μητέρα που δίνεται ολοκληρωτικά και άνευ όρων, την ερωμένη – σύντροφο – σύζυγο που στηρίζει με όλη τη δύναμη της ψυχής της τον αγαπημένο της, τη γυναίκα που μένει μόνη γιατί όλα και όλοι έρχονται και φεύγουν. Και αυτή πρέπει να βρει τον εαυτό της. Παραλήπτης τελικά η ίδια η γυναίκα που αγωνίζεται αιώνια να βρει την ….αγάπη!

Όλα αυτά μέσα από τη ματιά ενός άνδρα που κατάφερε να δει και να εκφράσει την αλήθεια της γυναίκας. Ο Θάνος Παπανικολάου, εξαιρετικός στη γραφή του και αφοπλιστικός μέσα από τον τρόπο που εκφράζεται κατάφερε με το τραγούδι αυτό να αναδείξει όχι μόνο την δική του ευαίσθητη πλευρά αλλά κυρίως το πρόσωπο της Ευριδίκης που δεν γνωρίζαμε. Αυτό το πρόσωπο, την άλλη πλευρά της ερμηνεύτριας που περίμενε χρόνια να βγει στην επιφάνεια.

Συμβαίνει τώρα, που η Ευρυδίκη γιορτάζει 25 χρόνια παρουσίας στη δισκογραφία και είναι στην πιο ώριμη της φάση.

“Όταν πήρα στα χέρια μου το ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΞΥΠΝΗΣΑ, έκλαψα από συγκίνηση. Είναι η ζωή μου… αυτό το τραγούδι είμαι εγώ! Ευχαρίστησα τον Θάνο για το “δώρο” και ξεκίνησα να ονειρεύομαι την επόμενη μέρα”, αναφέρει χαρακτηριστικά η ερμηνεύτρια.

Read More

And More