Ευριδίκη – Μπομπ Κατσιώνης: Ο έρωτας και το επόμενο βήμα στη σχέση τους! [pics]

Τον έρωτα στο πρόσωπο του Μπoμπ Κατσιώνη έχει βρει η Ευριδίκη και δεν το κρύβει πια. Η γνωστή ερμηνεύτρια που αυτήν την περίοδο συνεργάζεται με τον πρώην σύζυγό της Γιώργο Θεοφάνους στο νέο project του ΣΚΑΪ “Junior Music Stars” είναι στα καλύτερά της και δεν λέει όχι ακόμη και στο επόμενο βήμα της σχέσης.

Ο έρωτας με τον μουσικό ήρθε λίγο μετά το χωρισμό από τον Δημήτρη Κοργιαλά και από την πρώτη στιγμή οι δυο τους ξεκίνησαν ένα τρυφερό ειδύλλιο. Η αγάπη τους, άλλωστε, για τη μουσική ήταν αυτή που τους έφερε κοντά και σιγά σιγά δημιουργήθηκε μια πολύ τρυφερή σχέση.

Πάντα διακριτικός και χαμηλών τόνων, ο σύντροφός της Μπομπ είναι διαρκώς στο πλευρό της (σε Live εμφανίσεις και σε shows) και της δίνει δύναμη και κουράγιο. Όσο για τις κοινές τους εξόδους; Γίνονται πια χωρίς οι δυο τους να ενοχλούνται για τα αδιάκριτα βλέμματα. Μες στο Σαββατοκύριακο μάλιστα, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί στην παρουσίαση του βιβλίου του πρώην συζύγου της Ευριδίκης, Γιώργου Θεοφάνους και πόζαραν όλοι μαζί στους φωτογράφους.

Εκεί, η Ευριδίκη κάνοντας δηλώσεις στις κάμερες αποκάλυψε πως είναι θετική σε έναν ακόμη γάμο. Ωστόσο δεν σκέφτεται καθόλου το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού. “Τα παιδιά τα λατρεύω, αλλά έχουν περάσει πραγματικά τόσα χρόνια από τότε που έκανα κι εγώ το γιο μου, είναι πια 20 χρονών. Τα χρόνια περνάνε, μεγαλώνουμε, πραγματικά να ήμουν πιο μικρή ίσως να το σκεφτόμουν γιατί υπάρχουν άνθρωποι που μπαίνουν στη ζωή σου και σου ξυπνάνε αυτό το συναίσθημα κι αυτή την επιθυμία. Τους βλέπεις και τους λες με αυτόν τον άνθρωπο θα ήθελα ένα παιδί”, απάντησε η Ευριδίκη όταν τη ρώτησαν για το ενδεχόμενο ενός παιδιού, ωστόσο αναφορικά με μια επισημοποίηση της σχέσης της ή ένα γάμο είπε: “Αυτό θα έρθει κάποια στιγμή. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες”.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος, ndp photos

Read More

And More