Ευριδίκη: Ντύνεται νύφη για τρίτη φορά, στο πλευρό του Μπομπ Κατσιώνη! [pics]

Μετά από ενάμισυ χρόνο σχέσης και ένα μεγάλο έρωτα φαίνεται πως η Ευριδίκη και ο αγαπημένος της Μπομπ Κατσιώνης αποφάσισαν να επισημοποιήσουν τη σχέση τους, μέσα στο καλοκαίρι!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News πληροφορίες από το περιβάλλον του ζευγαριού κάνουν λόγο για ένα γάμο που θα γίνει το καλοκαίρι σε κλειστό κύκλο και θα είναι ένας γάμος όπως τον ονειρεύτηκαν. “Σίγουρα θα είναι ένας κλειστός και ροκ γάμος, έτσι όπως ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία και των δυο”.

Η Ευριδίκη γνώρισε το Μπομπ, λίγο μετά το χωρισμό της με τον Δημήτρη Κοργιαλά κι ενώ δεν είχε καμία πρόθεση να κάνει άμεσα σχέση ο έρωτας της… χτύπησε την πόρτα μέσα από το πρόσωπο του γνωστού μουσικού. Ο Μπομπ επικοινώνησε με την Ευριδίκη που τη θαύμαζε χρόνια μέσα από τα social media και μετά τη γνωριμία τους… έμειναν αχώριστοι μέχρι σήμερα. Το ζευγάρι που μάλλον θα επιλέξει τον πολιτικό γάμο, ζει εδώ και αρκετό καιρό κάτω από την ίδια στέγη και παρά τη διαφορά ηλικίας (ο Μπομπ είναι 9 χρόνια μικρότερος) έχουν ταιριάξει πολύ και περνάνε υπέροχα μαζί.

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε πρόσφατα το ζευγάρι σε έξοδό του στο Mayor στο Κολωνάκι όπου δεν είχαν μάτια παρά μόνο ο ένας για τον άλλον!

“Ο Μπομπ είναι ο μεγάλος έρωτας της ζωής μου”! Είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Πρωινό του Αnt1 η Ευριδίκη

Read More

And More