Ευρυδίκη για Γιώργο Θεοφάνους: «Όταν ήταν μικρά τα παιδιά του, η γυναίκα του τους έλεγε να με φωνάζουν μαμά»

Για τον γιο της Άγγελο και το πώς κατάφερε να βρει τις ισορροπίες ανάμεσα στην καριέρα της και τη γέννησή του, μίλησε η Ευρυδίκη στην κάμερα της εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και τη δημοσιογράφο Δέσποινα Τσόκου. Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στη σχέση της με τον πρώην σύζυγό της και πατέρα του γιου της, Γιώργο Θεοφάνους αλλά και το πώς η νυν σύζυγός του Βίλλυ Θεοφάνους βοήθησε στο να γίνουν όλοι μαζί μια δεμένη οικογένεια.

«Εννοείται πως όταν ήρθε ο γιος μου στη ζωή δεν ήμουν έτοιμη, δεν το σκεφτόμουν, δεν ήταν κάτι που το περίμενα. Πίστευα ότι ήμουν πάρα πολύ μικρή και εκεί ήταν που ένιωσα ότι πρέπει να ωριμάσω, να σταθώ στα πόδια μου, να γίνω υπεύθυνη. Δυσκολεύτηκα να βρω τις ισορροπίες μου. Από τη μια ήταν η μουσική, η δουλειά μου που μέχρι εκείνη τη στιγμή ήταν τα πάντα για μένα. Από την άλλη, ήταν το μωρό μου πια που είχε γίνει όλος ο κόσμος για μένα. Αισθανόμουν τύψεις, ενοχές. Μέχρι να καταφέρω να βρω την ισορροπία ήταν όλο αυτό πολύ βασανιστικό, αλλά τα κατάφερα» είπε η Ευρυδίκη και συνέχισε: 

«Επειδή ο πατέρας του ξαναπαντρεύτηκε, έκανε άλλα τρία παιδιά, ένιωθα εγώ πάντα την ανάγκη να του δίνω στο σπίτι μας όλη την προσοχή, ήταν ο γιος μου, ο μονάκριβός μου. Από την άλλη όμως, ένιωθα και ήσυχη γιατί ήξερα ότι ίσως αυτό που του έλλειπε από το δικό μας σπίτι, το έπαιρνε από τον μπαμπά του.

Η αλήθεια είναι ότι ήμουν πάντα αντίθετη όταν έβλεπα ανθρώπους που χωρίζουν να κρατάνε αποστάσεις και να παύουν να είναι οικογένεια. Αυτό πρέπει να το κρατάμε και με κάποιο τρόπο να το επιβάλλουμε στους καινούργιους μας συντρόφους. Αυτό έκανα από τη δική μου πλευρά γιατί εγώ είχα ανάγκη να είμαστε όλοι μαζί μια μεγάλη δεμένη οικογένεια. Δε θα ξεχάσω ποτέ όταν ήταν μικρά τα παιδιά του Γιώργου και της Βίλλυ, η ίδια η Βίλλυ έλεγε στα παιδιά, “η μαμά Ευρυδίκη”». 

Τέλος η Ευρυδίκη αναφέρθηκε και στον νυν σύζυγος της Μπομπ Κατσιώνη λέγοντας: «Έψαχνα έναν άνθρωπο να με κάνει να χαμογελώ κάθε μέρα, να με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια, να με κάνει να αισθάνομαι καλά με τον εαυτό μου. Το να υπάρχει ένας άνθρωπος δίπλα σου που θα σε κοιτάζει με θαυμασμό πάντα σε κάνει να αισθάνεσαι ακόμη καλύτερος άνθρωπος και αυτό είναι που έκανε σε μένα ο Μπομπ».

Read More

And More