Ευρυδίκη – Μπομπ Κατσώνης: Honeymoon στην Ελλάδα μετά το γάμο! [pics]

Το μήνα του μέλιτος στα ελληνικά νησιά απολαμβάνουν η Ευρυδίκη και ο Μπομπ Κατσώνης. Το αγαπημένο ζευγάρι που στα τέλη του Αυγούστου ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, καθυστέρησε όπως φαίνεται τις καλοκαιρινές διακοπές του (λόγω γάμου) και έφυγε για τις ελληνικές θάλασσες.

Οι δυο τους βρίσκονται σ την όμορφη Ίο και τώρα συνεχίζουν τις βουτιές στα ελληνικά νησιά. Ιδιαίτερα χαρούμενη η Ευρυδίκη δεν σταματά να ανεβάζει στα social media  φωτογραφίες από το ταξίδι του μέλιτος και οι ευχές των διαδικτυακών της φίλων δεν έχουν τέλος.

Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας, μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης και αντάλλαξε όρκους αιώνιας αγάπης, πίστης και αφοσίωσης, παρουσία Θεού και ανθρώπων, στον I.Ν. Κοίμηση Θεοτόκου Παλαιοπαναγιάς στην Κάντζα.

Κουμπάροι στον…  rock n’ roll γάμο του ζευγαριού ήταν οι δυο καλοί τους φίλοι Έλενα Γεωργανά και ο Γιώργος Γιαννόπουλος, ενώ η αγαπημένη τραγουδίστρια έκλεψε τις εντυπώσεις κατά την άφιξή της στην εκκλησία, αφού επέλεξε στην σημαντική αυτή στιγμή της ζωής της να φορέσει ένα υπέροχο νυφικό, δια χειρός Στέλιου Κουδουνάρη.

Αμέσως μετά το μυστήριο έχει στηθεί ένα prive γαμήλιο party, μόνο για τους συγγενείς και τους στενούς φίλους του. Εκεί, αναμένεται να διασκεδάσουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες μαζί όλοι μαζί με το νιόπαντρο ζευγάρι.

Και η περιπέτεια συνεχίζεται!

Read More

And More