Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανατρεπτική φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό [pic]

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό  από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού επιβίωσης “Survivor”. Η δημοσιογράφος κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και τη συμπάθεια του κοινού μέσα από την δυναμικότητα του χαρακτήρα της αλλά και την εντυπωσιακή απόδοσή της στα αθλήματα. Αυτοί είναι και οι λόγοι που κατάφερε να φτάσει λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, αφού ήταν η τελευταία γυναίκα που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο.

Η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, την έκανε να ανακαλύψει μια πλευρά του εαυτού της που ούτε εκείνη γνώριζε μέχρι σήμερα ότι έχει. Μπορεί να είναι παραδοσιακή γυναίκα, να μαγειρεύει και να φροντίζει καθημερινά τον σύντροφό της, όμως, όπου χρειαστεί, ξέρει να μεταλλάσσεται σε “αντράκι” .

Η Ευρυδίκη φωτογραφήθηκε για το κυπριακό περιοδικό “Down Town” και η εμφάνισή της κέντρισε την προσοχή και τα βλέμματα όλων. Όπως θα δεις, η δημοσιογράφος πιο sexy από ποτέ, φορώντας  τα εσώρουχά της και ένα λευκό πουκάμισο δηλώνει: “Στη ζωή μου έχω μάθει να είμαι αντράκι”.

Δες το ανατρεπτικό εξώφυλλο:

Διάβασε περισσότερα στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει την Κυριακή.

Read More

And More