Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ανέβηκε τον Όλυμπο – Η θέα που κόβει την ανάσα (Φωτογραφίες)

Μια εμπειρία ζωής έζησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και είναι περήφανη για τον εαυτό της. Η γνωστή δημοσιογράφος, η οποία τη φετινή σεζόν απέχει από την τηλεόραση, έχει πάρει την απόφαση να αφιερώσει χρόνο στον εαυτό της και να κάνει πράγματα που την ευχαριστούν. Ένας από τους στόχους της ήταν να ανέβει τον Όλυμπο, κάτι που κατάφερε να το πραγματοποιήσει!

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε ανέβηκε στον Βόλο και την επόμενη ημέρα μαζί με την κολλητή της, Γωγώ Φαρμάκη και την παρέα τους ξεκίνησαν την πεζοπορία για το βουνό. Μετά από 7,5 ώρες ανάβαση, η δημοσιογράφος και η παρέα της κατάφεραν παρά το κρύο και την κούραση, να φτάσουν στα 2.648 μέτρα! Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα μπορούσε να μη μοιραστεί στα social media στιγμιότυπα από αυτή την εμπειρία ζωής, δείχνοντας μας τη θέα από τον Όλυμπο, η οποία σου κόβει κυριολεκτικά την ανάσα…

Δες φωτογραφίες:

“Το βουνό των Θεών, στην κορυφή του Ολύμπου, 7,5 ώρες ανάβαση με ένα σακίδιο στην πλάτη 15 κιλών, με μία ομάδα, που ο ένας έδινε κουράγιο στον άλλον, για να φτάσουμε στον στόχο μας. Και τα καταφέραμε να φτάσουμε στα 2.648 μέτρα! Εμπειρία ζωής!” έγραψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα social media.

Read More

Read More