Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε την αισθητική παρέμβαση που θα ήθελε να κάνει!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αποκάλυψε την αισθητική παρέμβαση που θα ήθελε να κάνει! | tlife.gr

Σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου και στο Νάσο Σιδέρη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε αποκαλύψεις. Ανάμεσα σε άλλα, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην φροντίδα του εαυτού της και αν ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή και πρόγραμμα γυμναστικής. Μάλιστα, δεν δίστασε να αποκαλύψει αν θα έκανε μελλοντικά μια αισθητική παρέμβαση και τι θα ήταν αυτό που θα ήθελε να αλλάξει σώμα της.

Ακολουθεί σχετικό απόσπασμα:

Γυμνάζεσαι;
Με έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος και μου κάνει personal. Με ανέλαβε γενικά, με πήρε φουλ πακέτο! (γελάμε). Ξεκινάω με αερόβιο και τρέχω για 50 λεπτά στον διάδρομο και μετά κάνουμε ασκήσεις με βάρη. Τη μία μέρα θα κάνω χέρια, την άλλη πλάτη, την άλλη πόδια. Είμαι 59 κιλά, αλλά πολύ ευχαρίστως θα ήθελα να πάω στα 56 ή 57.

Κάνεις διατροφή;
Όχι, δεν κάνω τίποτα. Δεν μπορώ, δεν είμαι σε αυτή τη φάση. Ο Κωνσταντίνος, για παράδειγμα, ζυγίζει το φαγητό του. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό, δεν στερούμαι τίποτα. Αν λιγουρευτώ κάτι, θα το φάω και, την επόμενη μέρα, θα κρατηθώ λίγο.

Τι θα άλλαζες στο σώμα σου;
Όλοι οι άνθρωποι έχουμε ατέλειες κι εγώ είμαι συμφιλιωμένη με τον εαυτό μου και το σώμα μου. Δεν είμαι τέλεια, αλίμονο. Το μόνο που θα σκεφτόμουν να κάνω, ίσως είναι μία παρέμβαση στο στήθος μου. Μπορεί να το κάνω μελλοντικά, θα το σκεφτώ. Δεν το έχω αποφασίσει ακόμα.

READ more