Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Αυτή είναι η νέα της εμμονή! [pic,vid]

Η επιστροφή στην κανονικότητα μετά την επέλαση της πανδημίας του κορονοϊού έχει ξεκινήσει δειλά δειλά να συμβαίνει, με τους περισσότερους Έλληνες να έχουν γυρίσει στους ρυθμούς ζωής που είχαν πριν την έλευση του ιού στη χώρα μας.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει μπει πλέον σε ένα νέο πρόγραμμα αφήνοντας την καθημερινότητα εντός σπιτιού και επιστρέφοντας στις συνήθειές της. Η γνωστή δημοσιογράφος μπορεί ακόμα να μην έχει ξεκινήσει τα ταξίδια μαζί με τον σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο, όπως έκαναν στο παρελθόν, όμως εδώ και λίγες ημέρες έχει αποκτήσει μια νέα εμμονή.

Ο λόγος για τα kangoo jumbs! Λίγο πριν την επίσημη έναρξη του καλοκαιριού η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να δοκιμάσει ακόμα ένα είδος γυμναστικής προκειμένου να το συνδυάσει μαζί με την αυστηρή διατροφή που ακολουθεί. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια δημοσιεύοντας μερικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

H ίδια μας σύστησε τη δασκάλα της, Ελμίρα Μπεγκάτι ενώ αποκάλυψε με ποιες γνωστές αδερφές και φίλες της αποφάσισε να ξεκινήσει αυτή τη δραστηριότητα. Ο λόγος για την Όλγα και τη Γωγώ Φαρμάκη.

Δες τα στιγμιότυπα:

Οι τρεις γυναίκες ποζάρουν ευδιάθετες στο φακό μετά το τέλος του μαθήματος.

Read More

And More