Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαστε οικογένεια πλέον με τον Κωνσταντίνο»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είμαστε οικογένεια πλέον με τον Κωνσταντίνο» | tlife.gr

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη όχι μόνο ήταν η τελευταία γυναίκα που αποχώρησε από το Survivor, αλλά κατάφερε να βγει και δεύτερη στο Dancing with the Stars 6. Μπορεί να μην βγήκε νικήτρια αλλά μας έχει αποδείξει περίτρανα πως ότι βάζει στο μυαλό της το καταφέρνει. Τους τελευταίους μήνες, μάλιστα, ζει έναν θυελλώδη έρωτα στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου, με τους δυο τους να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Το αγαπημένο ζευγάρι δεν είναι μαζί μόνο στην ζωή αλλά και στην δουλειά, καθώς η Ευρυδίκη και ο Κωνσταντίνος παρουσιάζουν μαζί το Survivor Πανόραμα, στο πλευρό της Ντορέττας Παπαδημητρίου. Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Real Life και στην Νίκη Κώτσου μιλάει για τη σχέση της με τον γοητευτικό personal trainer, αποκαλύπτει ότι ψάχνουν νέο σπίτι για να στεγάσουν τον έρωτά τους ενώ απαντά και στο ενδεχόμενο της απόκτησης ενός παιδιού.

Με τον σύντροφό σου είστε σε φάση να συγκατοικήσετε; Ψάχνετε για σπίτι;

Μαζί μένουμε, απλά θέλουμε να πάμε κάπου αλλού. Ψάχνουμε τη νέα μας στέγη.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που λένε ότι η σχέση σας φτιάχτηκε για την τηλεθέαση και για να ανέβουν οι μετοχές σας.

Είμαστε ερωτευμένοι και πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Δεν ισχύουν όλα τα παραπάνω και δεν μας αφορούν τα κακεντρεχή σχόλια.

Έχετε σκεφτεί να επισημοποιήσετε σύντομα τη σχέση σας;

Είναι πάρα πολύ νωρίς για κάτι πιο επίσημο.

Πολλές φορές ακούς, όμως, ότι ζευγάρια παντρεύτηκαν στον ένα μήνα.

Κι αυτό είναι πολύ όμορφο. Το γεγονός ότι είμαστε πολύ μικρό χρονικό διάστημα μαζί δεν σημαίνει ότι ο ένας δεν βλέπει σοβαρά τον άλλον. Αυτό που θέλουμε και οι δύο είναι να ζήσουμε κάτι όμορφο, αλλά όλα θέλουν τον χρόνο τους. Είμαστε σε αυτή τη φάση. Σιγά – σιγά να ζήσουμε ως ζευγάρι, να χαρούμε, να κάνουμε ταξίδια, να απολαύσουμε τις στιγμές μας. Είμαστε και οι δύο ανοιχτοί στο να έρθει κάτι πολύ όμορφο. Το βλέπουμε σοβαρά. Δεν είναι μια σχέση για το θεαθήναι. Είναι κάτι που έχει κρατήσει μετά από τόσο καιρό και από όλα όσα λέγονται.

Έχετε γνωρίσει γονείς και οικογένειες, φαντάζομαι.

Φυσικά. Ούτως ή άλλως, οι γονείς μας είχαν γνωριστεί και από τον τελικό. Έχω άριστη σχέση με την οικογένειά του, αυτός έχει άριστη σχέση με τη δική μου, έχουμε κάνει γιορτές με την οικογένειά του.

Είστε οικογένεια πια.

Αυτό ναι. Οι γονείς μας είναι χαρούμενοι για την επιλογή του ενός και του άλλου. Είναι πάρα πολύ όμορφο αυτό που ζω και περνάω μια πολύ ωραία περίοδο.

Δηλαδή δεν έχεις στο μυαλό σου να γίνεις σύντομα μητέρα;

Το θέλω από μικρή. Κάποιοι άνθρωποι ξέρουν για ποιον λόγο έρχονται σε αυτή τη ζωή. Κάποιοι θέλουν να κάνουν οικογένεια, άλλοι όχι. Από πολύ μικρή κι επειδή έχω μεγαλώσει σε μία πολύ δεμένη οικογένεια, μου αρέσει αυτό το πρότυπο. Μου άρεσε το ότι έβλεπα την μητέρα μου ως μία πολύ καλή σύζυγο και νοικοκυρά. Είναι το πρότυπό μου. Θα ήθελα να καταφέρω και εγώ να φτιάξω κάτι τόσο όμορφο.

Θα έκανες σύντομα παιδί;

Ναι. Έχω πολύ καλή σχέση με τα παιδιά. Τα αγαπώ. Την βαφτιστήρα μου την έχω σαν παιδί μου. Είναι το κορίτσι μου. Γενικότερα, ναι, κάποια στιγμή θέλω να γίνω μητέρα, αλλά αυτό δεν το προγραμματίζεις. Όσο και να το θέλεις μπορεί να μη σου έρθει και ποτέ. Οπότε πάω με τη ροή των πραγμάτων. Και ο Κωνσταντίνος είναι στην ίδια λογική με τη δική μου. Μου αρέσει που αυτός ο άντρας σκέφτεται και θέλει να δημιουργήσει κάποια στιγμή οικογένεια. Νιώθω ασφάλεια με τον Κωνσταντίνο.

READ more