Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Είναι νοικοκυρά με τα όλα της – Το υγιεινό γεύμα που έφτιαξε στον καλό της [pics]

Μέσα στο σπίτι τους βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες αγαπημένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz δίνοντας έτσι το καλό παράδειγμα σε όλους μας να βάλουμε μία άνω τελεία στα άλλοτε δεδομένα της καθημερινότητάς μας, προκειμένου να προστατευτούμε από τον κορονοϊό. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ανήκουν σε αυτή την κατηγορία. Το ερωτευμένο ζευγάρι τηρεί τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας και μένει στο σπίτι τους τόσο για το καλό το δικό του όσο και των υπολοίπων.

Η γνωστή δημοσιογράφος εκμεταλλεύεται τον ελεύθερο χρόνο της και τακτοποιεί όλα όσα ήθελε να κάνει τόσο καιρό μα δεν προλάβαινε. Δουλειές, μαγείρεμα, χαλαρές συζητήσεις και παιχνίδια με τον Κωνσταντίνο Βασάλο είναι κάποια από τα πράγματα που περιλαμβάνει η καθημερινότητά της. Η ίδια είναι λάτρης του Instagram και δεν σταματά να μοιράζεται διάφορες στιγμές της με τους followers της.

Αυτή τη φορά, λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μας έδειξε βήμα – βήμα το υγιεινό γεύμα που ετοίμασε για τον καλό της. Όπως θα δεις, η συνεργάτιδα της Ναταλίας Γερμανού μπήκε στην κουζίνα και έφτιαξε μια παραδοσιακή σπανακόπιτα ανοίγοντας, μάλιστα, και δικό της φύλλο.

Δες φωτογραφίες:

Το αποτέλεσμα φυσικά τη δικαίωσε!

 

Read More

And More