Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Ενοχλημένη με σχόλιο για τον Κωνσταντίνο Βασάλο – «Κουράσατε με αυτό το αστειάκι»

Τι κι αν έχει περάσει ένας χρόνος από τότε που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, πολύς κόσμος εξακολουθεί να τους έχει ταυτίσει, και αρκετοί είναι εκείνοι που εξακολουθούν στα social media να κάνουν σχόλια σε αναρτήσεις της δημοσιογράφου για τον πρώην σύντροφό της.

Τόσο η ίδια, όσο και ο Κωνσταντίνος Βασάλος έχουν πολλές φορές αναφέρει ότι διατηρούν πολύ καλές σχέσεις, ωστόσο, μάλλον έχουν κουραστεί από τον τρόπο που ο κόσμος εξακολουθεί να τους ταυτίζει. Άλλωστε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, όπως έχει παραδεχτεί, βρίσκεται σε νέα σχέση με τον μουσικό Γρηγόρη Μόργκαν ενώ οι φήμες θέλουν και τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρίσκεται σε νέα σχέση με την influencer Μαρία Παπαγεωργίου.

Έτσι λοιπόν, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποφάσισε να δώσει τη δική της απάντηση σε σχόλιο που δέχτηκε πρόσφατα σε βίντεό της στο TikTok το οποίο αναφερόταν στον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε ένα βίντεο με ένα κουίζ σχετικά με το ποιος θα ήταν ο μελλοντικός της σύντροφος αν ήταν πριγκίπισσα της Disney. Tο αποτέλεσμα όμως, προκάλεσε και πάλι σχόλια που αφορούσαν τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

«Ο Βασάλος ξεκάθαρα» σχολίασε κάποιος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη να απαντά, «Κουράσατε με αυτό το αστειάκι πια» ενώ σε ένα άλλο σχόλιο απάντησε, «Δεν ήξερα να μη ζήσω όπως ένας φυσιολογικός άνθρωπος, γιατί αν θα χώριζα αργότερα θα ήταν κάποιοι άγνωστοι να σχολιάζουν τη δική μου ζωή. Άκου τώρα».

«Καμία αμηχανία. Σεβασμός λέγεται» έγραψε σε άλλο σχόλιο η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

 

 

@iamevridikivalavani #fyp #foryou #fypシ #tiktok #foryoupage ♬ love on the brain sped up – xxtristanxo

Read More

And More