Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι κατάφερε να ξεφορτωθεί τα παραπανίσια κιλά – Ποζάρει με μπικίνι και εντυπωσιάζει

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διαθέτει ένα γυμνασμένο σώμα, μιας και ο υγιεινός τρόπος ζωής σε συνδυασμό με την σωματική άσκηση, υπήρχαν πάντα στην καθημερινότητά της

Ωστόσο, τους προηγούμενους μήνες – όπως η ίδια είχε εξομολογηθεί – είχε πάρει κάποια κιλά τα οποία είχαν γίνει ο λόγος για να δέχεται μηνύματα στο Instagram από ανθρώπους που ήθελαν να μάθουν αν είναι έγκυος.

 

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: «Είναι τρομερή πίεση»

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε μιλήσει ανοιχτά για τα μηνύματα που δεχόταν εκείνη την περίοδο στο instagram.

«Προχθές ανέβασα μία φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram που μου έλεγε: “μπράβο που στην κατάστασή σου γυμνάζεσαι”. Επειδή εγώ έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ό,τι ήμουν, παίρνω κάθε μέρα τέτοια μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Εμένα μου προσθέτει ένα τεράστιο βάρος.

Έχω μία πίεση γιατί λέω: “είμαι 34 ετών, θα προλάβω;”. Είναι τρομερή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος! Όχι, παιδιά τρώω και έχω πάρει κιλά. Και είναι φυσιολογικό. Και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει, αλλά όλο αυτό είναι βάρος» είχε πει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έτσι κατάφερε να ξεφορτωθεί τα παραπανίσια κιλά

Και μπορεί τα κιλά που είχε «βάλει» η Ευρυδίκη Βαλαβάνη να μην ήταν πολλά, τελικά εκείνη αποφάσισε να τα ξεφορτωθεί και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη τους τελευταίους μήνες έχει ξεκινήσει διατροφή ακολουθώντας τις συμβουλές της διατροφολόγου της. Η ίδια ακολουθεί ένα πρόγραμμα πέντε γευμάτων την ημέρα, αποφεύγοντας τα τηγανιτά και ζυγίζοντας τις ποσότητες για να μην αποκλίνει από τον στόχο της.

Εκτός όμως από την διατροφή, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη επιλέγει να γυμνάζεται καθημερινά κάνοντας αερόβια άσκηση ενώ στην προπόνησή της έχει εντάξει και το pilates reformer.

Tα αποτελέσματα στο σώμα της είναι εντυπωσιακά, ενώ το μότο της είναι «υπομονή και καλή θέληση» τα οποία εκείνη φαίνεται να διαθέτει.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Εντυπωσιάζει με το μπικίνι της

Η γνωστή δημοσιογράφος, φανερά αδυνατισμένη υποδέχεται το καλοκαίρι ποζάροντας με το μαγιό της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να σχολιάσουν τη νέα της ανάρτηση στέλνοντας τις ευχές τους για “Καλό Καλοκαίρι”.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη – Περισσότερες φωτογραφίες μετά την απώλεια κιλών:

Read More

And More