Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η εμπειρία της από το Survivor, η αποκάλυψη για το All-Star και ο Κωνσταντίνος Βασάλος

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor. Η γνωστή αθλητικογράφος σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ! και τον δημοσιογράφο Γιώργο Πράσινο μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι, για τον Κωνσταντίνο Βασάλο ενώ αποκάλυψε αν θα πήγαινε στο All-Star Survivor. 

Για τη συμμετοχή της στο Survivor: “Η συμμετοχή μου στο Survivor με έμαθε να εκτιμώ όσα έχω αλλά και να ζω με τα λίγα. Τέσσερα χρόνια μετά, έχω μάθει να διαχειρίζομαι καταστάσεις και να ζω με τα βασικά. Με ένα t-shirt, ένα σορτσάκι και ελάχιστο φαγητό. Πλέον, δεν πετάω καθόλου φαγητό”.

Για τον Κωνσταντίνο Βασάλο: “Ο Κωνσταντίνος (σ.σ. Βασάλος) είναι ένας άνθρωπος που γνώρισα μέσα στο παιχνίδι και έκτοτε η ζωή μου άλλαξε εντελώς. Θεωρώ ότι έχω βρει – και έχω βρει – τον άνθρωπο που θέλω να πορευτώ, αυτός είναι ο κοινός στόχος που έχουμε ως ζευγάρι, ότι βλέπουμε τα πράγματα σοβαρά. Τώρα, αν θα έρθει ένας γάμος ή ένα παιδί, δεν μπορώ να το πω σίγουρα, είναι κάτι που δεν το προγραμματίζουμε. Ζούμε τις στιγμές μας ως ζευγάρι και νιώθουμε πως ακόμη γνωρίζουμε ο ένας τον άλλον”.

Για τον φετινό κύκλο του Survivor: “Μετά από τόσο χρόνια που προβάλλεται το Survivor, φέτος είναι η πρώτη φορά που ζήλεψα και ήθελα να είμαι και εγώ στον στίβο μάχης. […] Όταν το παρακολουθώ, παθιάζομαι πολύ. Θα ήθελα να ήμουν εκεί και να το ζούσα ξανά. Δεν με ενοχλεί να με συνδέουν με το παιχνίδι. Μπορεί να έκανα τηλεόραση ή ραδιόφωνο για 13 χρόνια, αλλά με ήξερε μια πολύ μικρή μερίδα του κοινού. Το Survivor με έκανε ουσιαστικά αναγνωρίσιμη. Επίσης, με έχει σημαδέψει, μου πρόσφερε πολλά – θετικά και αρνητικά, για να είμαι ειολικρινής – και ποτέ δεν θα μετάνιωνα για τη συμμετοχή μου”.

Για το αν θα πήγαινε στο All- Star Survivor: “Ναι, θα πήγαινα σε ένα All-Star Survivor. Εξαρτάται βέβαια από τις συνθήκες που θα ζούσα εκείνη την περίοδο. Γιατί έχω φτάσει και σε μια ηλικία – τον Μάιο θα γίνω 34 – που πρέπει να δω αν το σώμα ακολουθεί, ύστερα από κάποιους τραυματισμούς που είχα… Έκλεισα τα 30 μου στον Άγιο Δομίνικο. Πλέον είμαι σε μια ηλικία που κάθε χρόνο βάζω νέους στόχους όπως το να κάνω οικογένεια”.

Read More

And More