Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Η φωτογραφία από την περίοδο του Survivor και η μεγάλη αλλαγή της

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στον πρώτο κύκλο του Survivor. Η δυναμικότητα και το πείσμα της κατάφεραν να τη φτάσουν λίγο πριν τον μεγάλο τελικό, αφού ήταν η γυναίκα που παρέμεινε περισσότερο μέσα στο reality επιβίωσης. Από τότε μέχρι σήμερα μπορεί να έχουν περάσει περίπου δύο χρόνια, όμως η ίδια έχει αλλάξει πολύ τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Από τη μία γνωστή δημοσιογράφος άνοιξε νέο κεφάλαιο στα επαγγελματικά της, αφού μετά από χρόνια ενασχόλησής της με τα αθλητικά γύρισε σελίδα και πλέον ασχολείται με το lifestyle και αλλά και το δικό της κανάλι στο youtbe. Παράλληλα, η ίδια έχει δημιουργήσει μια δυνατή σχέση με τον Κωνσταντίνο Βασάλο, που μετρά δύο χρόνια, ενώ έχει αλλάξει πολύ και εξωτερικά, καθώς τα άλλοτε μακριά και καστανά μαλλιά της έχουν αντικατασταθεί από ένα ξανθό καρέ.

Το βράδυ της Τετάρτης, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram γύρισε το χρόνο στην εποχή του Survivor και θυμήθηκε τις όμορφες στιγμές που έζησε τότε. Η εικόνα της τότε και η εικόνα της σήμερα έχει μεγάλη διαφορά.

Δες τη φωτογραφία:

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ποζάρει ανάμεσα στους άλλοτε συμπαίκτες της.

Read More

And More